• Muhabbet
  • Goat ile iletişimde olan varmı

Açıkçası ben ne yalan söyleyim haberlerde orada kalanların araçları çekilirken bi görüntü izlemiştim çekilenlerden bi aracı goatınkine benzettim daha çok oradan süphelenmiştim ama çok şükür yanılmışım. Teyzesi annesi goat çocuğu şuan birlikte kalıyorlarmış yalnız kalmasın diye. Teyzesi bişey paylaşmayınca merak ettimi söyledim goatla çocukla ilgilenmekten onlara üzülmekten eline tlf almak kimsenin aklina gelmedi dedi.

CoffeeLover Ah nasıl sevindim çok şükür 🥲 umarım en kısa zamanda psikolojik olarak da toparlanırlar.

8 gün sonra

Yorumların hepsini tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim. Sizleride endişelendirmişim hakkınızi helal edin böyle şeylerle sürekli burada oluyorum ama hep benim dışımdan gelişen şeyler.
Başınızı ağrıtmadan kısadan geçeyim. Yanan otele oğlum ve teyzemle gitmiştik. Normal şartlarda yangın olduğu tarihtede orada olacaktık fakat benim iş için başlayacağım okul sözleşme için çağırınca erken döndük. Okul çok aciliyeti yok geldiğinde hallederiz demesine rağmen ben işimi yarına bırakmayım deyip erken döndük. Sonrası tabi biraz fazlaca etkilendim kendimi geçtim oğlum için korktum , ya okuldan haber gelmeyip kalmaya devam etseydik napardık bilemiyorum. Otele ilk rezervs. için görüştüğümde bebekle giden aileler normalde üst katlarda beşikler varmış oraya alabiliriz denmişti, bende en üst katlara gerek yok portatif park beşiği yanımda getireceğim deyip alt katlardan oda istedim.Benimde korkum depremden dolayıydı en üst kat oldumu daha panik yaparım daima otellere gittimmi mümkün olduğunca en alt kattan isterim yangın hiç aklımdan bile geçmezdi. Halen bile izlediğim haberler gözümün önünden gitmiyor hele biri vardı bebeği dumandan çok etkilenmesin diye camdan dışarıda tutmaya çalışıyordu onlardan biri belki ben olabilirdim. Son birkaç senedir çözemediğim bir uğursuzluk var üzerimde başıma gelmeyen kalmadı aklıma gelmeyecek şeyler yaşadım. Yinede ne diyeyim allah bugünümüzü aratmasın

Goat sevgili goat.
    Çok çok sevindim iyi olmanıza. Görmeden sevdiğimz kızkardeşsin benim için ve eminim buradaki birçok kişi için. İyi ol mutlu ol🩷

• Goat bunu yanıtladı.

Goat verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş gerçekten , iyi ki dönmüşsünüz oradan okulun sizi çağırması mucize gibi 🌷

Goat Canımmm . Ne desek boş olacak. Yine de verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun

Goat Ay canım benim ya. Allah beterinden korusun. Sen hep iyi ol mutlu ol sarı kafa oğluna iyi bak.

Goat Rabbım kalbine ferahlık versin inşallah. Derdi veren Rabbım dermanını da versin işin çok zor güzelim. Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah. Kendine zaman ver terapi almaktan da çekinme lütfen jnsanin ruhunun da sifaya ihtiyacı oluyor.💖💖💖

Goat Rabbim korumuş hep mutlu ol birbirimizi tam tanımasakta kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum oğlunla hep mutlu olursun umarım 🥰

CoffeeLover Hep demişim Peride kardeşliği…
      İnanirmisin gerçek hayatta bu kadar kardeşlerim yok..
      Allah iyi olanlarla karşılaştirsin..
      Gerçekten iyiler cok azalmiş

successfulwoman Ya burada bir çok kişi tanıyoruz sohbetlerimiz oluyo ama hani şöyle içten olanı hissedersin ya işte öyle oldumu insan kaybetmek istemiyor. Goat dışında da konuştuklarım oldu halende var ama o kızdaki naiflik iyi niyeti beni kendine ayrı çekti zerre kötülük yok içinde

Bubenimoykumm @lanjalee @Cicekliperde @CoffeeLover @HurremSultan @successfulwoman @Blondie Ancak açabildim şimdi gördüm yorumlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz dualarınız için. Biraz zorlu süreçlerden gerçekten geçiyorum,hatta burada sürekli benim böyle dertlerimdende bahsedince utanıyorumda artık herkese belki gına geldi bilemiyorum yada fazla ince düşünüyorum. 💕