perimasali802_ hem sabırlı hemde güçlü bir anne

Yaa aşkım sende güçlü bi annesin bütün kadınlar güçlü biz kadınlar üstesinden gelemeyeceğim şey yoktur ❤️🌸🫶😘

perimasali802_ olabilir😂
    Daha kendimi açsam türlü türlü erotiklikler var😂😂
    Beni siz ateşli yapacaksınız diye okudum ben zaten ateşliyim diycektim😂😂😂😂

Bubenimoykumm yaa öylum cicegim benim sende oyle herkese yaklasimin kimseyi kirmadan gücendirmeyen yorumlarin cicegim🥹🌸

belladonna ahhh evet taşa donemesem iyi🫠😂🤷🏻‍♀️
      Bellam cicegim iyiki tanimisim🌷💃🏻

Cicekliperde kimse beni yazmamış. Bozuldum biraz. İyi ben yazayım.
        @Cicekliperde biraz soğuk biraz sert biraz ters ama tartışmayı sevmeyen
        @rouge_ çok tatliş bal gibi yorumları o kadar içten ısırasım geliyor.
        @TombulHatun yorumları doğru geliyor. Her şeye Gülen biri gibi.
        @zarifhanim çok sıkıcı. Çok uzun yazıyor. Her şeyde kendinden örnek veriyor. Her şeyede böyle uzun uzun ne yazarsın hiç anlamadım.
        @Zamansiz_ herkesle iyi olmaya çalışıyor.
        @Eskobar bana çok tatlı görünüyor. Senide ısırmak istiyorum
        @Bubenimoykumm yorumlarını akıllıca buluyorum. Herkesle iyi olmaya çalışan biri gibi
        @lanjalee senle ilgili fikrim hiç değişmedi. Sen herkes seni iyi bilsin diye kendi dusuncelerini belli etmeyen birisin. Ama sicakkanlisin. Severim seni.
        @perimasali802_ tartışma sevmeyen biri daha. Çok iyi kalplisin.
        @peynirlimakarnaa kızına bir doğum günü elbisesi alacak uzun uzun kendinden bahseden biri. Çok ovülesi gelmiş.

nilsu herkesle iyi olmaya çalışıyor.

Kendime gore peride başka bi alan tum gun yeterimce yorgun ve savasci kadinlar olarak cogu kisi buraya gelince kafasi dagilsin istiyor actiklari postlardada eminim bi moral bulmak icin aciliyor aciyoruz elimden geldigince kirmadan dokmeden kendi fikrimi yaziyorum gunluk hayatimiz yeterince yorgunluklarla dolu buraya post acana direkt olumsuz taraftan yaklasmak hosuma gitmiyor 🤷🏻‍♀️🌸
          Ayrica yorumun icin cok sagol canim ama oyle bi cabam yok oyle anlamissam vardir bi bildigin🌷🌸

Zamansiz_ sen çok tatlısın çiçeğim.

nilsu Fazla ve fuzuli derecede eleştirelsiniz. Mutsuz gibisiniz. Örnek vermeyi çok severim. Hemen her postta üye kendisinden bahsettikten sonra siz de böyle misiniz gibi soru soruyor. Bunun göze batması çok garip. Sıkıcı bulup okumadığınıza memnun oldum.