Tabi kiiiiii yineeeee can sıkıntısından açılan bir post daha. :) Eski gönderilerden aklıma geldi. Yineleyelim dedim. Aklımıza gelen kullanıcıları birkaç kelimeyle anlatalım hadi. İlk ben başlayım. Alınmaca gücenmece olmasın. Bana istediğinizi diyebilirsiniz :)
@TombulHatun ateşli, memeli, dost canlısı ♥️
@belladonna Stresli, iyimser, herkesi kendi gibi sanan 😘😘
@Etipetito aaa dördüncü yolda mı acaba 🤪🤪
@aykirikadin ateşli ama yorgun anaa
@lanjalee sevecen ve samimi. 🤗
@perimasali802_ hayata biraz kırgın gibi biri.
@SuVeAtes sınırsız.
@zarifhanim kullanıcı adıyla müsemma ♥️♥️
@etoile Stalkcılıkta bir numara gibi hissediyorum. 🤗
Kızlar aklıma gelmeyenler kusura bakmasın şimdiden. Birkaç kişi hariç yakından tanıdığım kimse yok. Gözlemlerimden yola çıkarak yazdığım yorumlar ♥️♥️

Cicekliperde @SuVeAtes seks öğretmeni😂🤣
    @perimasali802_ cana yakın sevecen💐
    @TombulHatun çok resmi😂
    @Cicekliperde sende aynı şekil resmi yani işiniz gereği olan bişey sanırım neyse 😅😀
    İsimleri doğru düzgün hatırlayamadığım için etiket yapamıyorum ama burda her telden var bişeyler onun için buranın havası bir başka güzel 😍😍😁

Cicekliperde Sınırım yok olan yerde patlıyorum çok doğru dedin 🤣🤣 ay benim isim böyle aklıma gelmez ki etiketliyim genelde zaten hep konuşurum öyle bilirim bir anda görünce aklıma pek biri gelmedi. Gelsin herkesi liste yapıp yazarım ♥️

etoile anlayamadım tepkini ama . Peki madem dediğin gibi olsun

SuVeAtes ben de tek tek bakarak yazdım ya. Yoksa kullanıcı adı aklımda kalmıyor 😂😂

Cicekliperde Herkes yazsın isimleri görünce tanırım öyle yazarım bende yoksa isimleri aratsam hepsi aklıma gelmez 😁

Cicekliperde benim onaya düşen yorumum var ona bir el stsaniza ya valla içimde kaldı bir örnek verem dedim onaya düştü 🤣

Cicekliperde Daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu inanır mısın 😂
                Yani 4.cü yolda değil ve yola da girmicek merak etme😂😂