TombulHatun karşılaşalım , mutlu olurum 😘🙃
Kısaca anlatın
nilsu Bakıyorum bakıyorum bubenimoykum sıkıcı demedim
Herkesle iyi olmaya çalışan biri olsaydım seni de ayırt etmezdim
Rica ediyorum adımı geçirme bir daha.
@Cicekliperde hatrına susuyorum.
nilsu Ben kimsenin değişmediği noktalara temas ettiğim için rahatsız oldunuz.
Nereye ne sekilde noktaladin bilememde cok yanlis noktalamissin.🤷🏻♀️ bu konu hakkinda sadece sen boyle dusunuyorsan sorun sendedir demektir.. ismini gecirdigin kisilerde ve onlara deger verem kisiler cevap verince de bozulmaman gerek ki inan kimse cizgisinden de cikmamis 🫠😂 aslinda hic bunu yazasim yoktu da ikidir
nilsu Bu saydığınız kişiler seviliyor diye yanlışları yokmu.
Bu sekilde benimde ismimin icinde oldugu bir varsayim da bulunmussun yazayim dedim yorumunu yap elbette ozgursun ama cevap verilince dalga gecer gibi karşılık vermen gereksiz
successfulwoman kesinlikle öylesinnn
perimasali802_ adım çıkmış dokuza inmiyor sekize 😂😂😂
abasiyanik cok benimki indi de seninki insin 🤣
perimasali802_ adım yorgancıya çıktı bi türlü kurtulamıyorum 😂
abasiyanik succes sağolsun 😁
Durumn nasil oldu kızın nasil iyileştimi
Bubenimoykumm bu ergen tribi eskimedimi
zarifhanim hangi dörtlüğe cevap vereyim. Üşenmemis ekranı kaplayacak kadar yazmışsın. Ellerindemi ağrımiyor. Gerçi antrenmanlısın sabaha kadar yazarsın. Ama benim okuma kotami doldurdun. Niye itici bulduğunla o kadar ilgilenmiyorum.
nilsu O kadar ilgileniyorsunuz ki aslında sorun da bu. Yoksa herkes hakkında bu kadar düşünüp üyeler varlığınızdan bile haberdar değilken haklarında bu kadar kötü eleştiri biriktirmezdiniz. Üşenmeyip herkes hakkında en kötü düşünceleri seçmişsiniz. Bardağın bomboş tarafından bakan olumsuz ve etrafa kötülük saçan yaşantınıza devam edin. Kotanız ona müsait sadece.
zarifhanim tamam🗣️
zarifhanim ağzınıza sağlık söylenecek daha da söz bırakmadınız artık haddini fazla aşmaya başladı küstah,alaycı,hadsiz bir hal aldı iyice ve bunu saygısız bir şekilde yapması da can sıkıcı hal aldı üstelik bunu yapan da tek bu kişi var. Bu platformu aktif ve severek kullanmama rağmen adını bile bilmiyordum ki eminim çoğu kişi de bilmiyordu ama kendini ön plana çıkardı ne yazık ki kötü şekilde çıkardı. Allah ıslah etsin..
peynirlimakarnaa Ağzının ayarı yok. İstiyor ki bencilce herkese istediği her şeyi söyleyebilsin ama kimse ona karşılığını vermesin. Sadece kendisi eleştirsin ama kimse onu eleştirmesin. Düşüncemi söylüyorum diyor. Evet düşüncesini düşüncesizce söylüyor. Sorun da bu.
zarifhanim kendisi özgürce yorum yapmasına rağmen karşısındaki cevabını verdiğinde alay edercesine tepkiler vermesi kişiliğini belli ediyor zaten. O yüzden böyle bir kişilikle muhatap olmaya bile değmez. Boşverin konuşur konuşur susar insanlar da sadece güler ona. Eminim ki hayatında mutsuz ve sevilmeyen biri. Çünkü bunu sadece öyleler yapar
nilsu Birkaç ülke gördüm. O kadar olumsuzluklara şahit oldum ki, merak etme bilgi sahibiyim ve güzel ülkemde yaşıyorum. Egoist, aşağılayıcı konuşan, itici, umursamaz insanlara nerede olursam olayım tavrım aynıdır. Ve ülkemizde maalesef ki aramızda çok kişi var böyle. Umarım sen de o topluluktan ayrılırsın. Hayat tecrübelerin muhtemelen seni böyle yaptı eski postlarını biraz hatırlıyorum. Kimseden çıkarma yok böyle hıncını.
Yazmayacaktım post sabote etmemek için ama adımı geçirmişsin, yine çok bilmişlik taslarcasına, o yüzden cevapladım.
Mommy12 sana yazdığımın cevabı bu değil. Böyle basit şeylere çok üzülmeni halen anlamıyorum. birine sıkıcı olduğu için sıkıcı dediğim için mi hınç alıyorum. Bana hıncımı aldığım bir
Şey göster. Sen kimsin seni tanımıyorum bile. Birden araya girdin. Benle ilgili ne yazdığını hatırlamıyorum bile. Çok üzüldüm demeni hatırlıyorum ortada üzülecek bir şey yoktu. Araya girin yazın yazın sonrada yazmak istemiyordum adımı geçirdin ben çok ülke gezdim. Kim sana gezmedin dedi.