lanjalee ay jalemm bildirim gelmemiş şimdi yorumları okurken gördüm 🥹 daha çok karlılaşalm postlarda 🌸

etoile düşündüklerimi yazıyorum niye hedef seçeyim. Fil hafızanı kendin için kullan.

zarifhanim yine döktürmüşsün. Mutsuz değilim sen öyle olduğunu düşünüyorsan düşün. Sıkıcı dedim diye medeniyetsiz olduk. Sıkıcısın. Herkes seni kabul etmiş diye benim için gerçeği değiştirmez. Eleştiriyi hiç kaldiramiyorsun. Bu saydığınız kişiler seviliyor diye yanlışları yokmu. Ben kimsenin değişmediği noktalara temas ettiğim için rahatsız oldunuz. Bu beni itici yapmaz. Ama sen itici buluyorsan bul. Çokta önemli değil.

nilsu Ben eleştiri almadığımı söylemedim, medenice olduğu takdirde saygı duyacağımı söyledim. Ama kötü üslubunuz sebebiyle saygı duyacağım biri değilsiniz. Neden itici göründüğünüzü de söyleyeyim. Bir şeyleri net ifade edebilmek iyidir. Fakat bir kişi hakkında yorumda bulunuyorsanız o kişinin duygu ve düşüncelerini de göz
      ardı etmemelisiniz. Düşünmeden konuşuyorsanız karşılığında gelen yorumları göze almalısınız. Yoksa sizin patavatsız yönteminize göre herkes istediğini “bam bam bam” söylese çevrede ne toplum ahlakı kalır, ne hoşgörü ne anlayış, ne ince fikirlilik. Bunun için üslup önemlidir. Belki de anonim olduğunuz için dobralık ile patavatsızlığı karıştırıyorsunuzdur. Normal hayatınızda da böyleyseniz yalnızsınız.
      Yorumunuza bakarak şunu da farkettim, saydığım kişiler seviliyor diye yanlışları olmaz demedim. Elbette beşer şaşar. Sürü psikolojisi konusunda kompleks edinmişsiniz. Herkes tarafından sevilen insanları cephe alıyorsunuz. Kimsenin değinmediği konulara temas etme sebebiniz bu.
      Sevdiğim bir üye bana sıkıcı olduğumu söylese üzülebilirdim ona değer verdiğim için. Ama sizin gibi birinin söylemesi asla kırmaz da üzmez de. Nasılsanız öyle davranırım çok da önemli değil..

nilsu Bakıyorum bakıyorum bubenimoykum sıkıcı demedim

Herkesle iyi olmaya çalışan biri olsaydım seni de ayırt etmezdim
        Rica ediyorum adımı geçirme bir daha.
        @Cicekliperde hatrına susuyorum.

nilsu Ben kimsenin değişmediği noktalara temas ettiğim için rahatsız oldunuz.

Nereye ne sekilde noktaladin bilememde cok yanlis noktalamissin.🤷🏻‍♀️ bu konu hakkinda sadece sen boyle dusunuyorsan sorun sendedir demektir.. ismini gecirdigin kisilerde ve onlara deger verem kisiler cevap verince de bozulmaman gerek ki inan kimse cizgisinden de cikmamis 🫠😂 aslinda hic bunu yazasim yoktu da ikidir

nilsu Bu saydığınız kişiler seviliyor diye yanlışları yokmu.

Bu sekilde benimde ismimin icinde oldugu bir varsayim da bulunmussun yazayim dedim yorumunu yap elbette ozgursun ama cevap verilince dalga gecer gibi karşılık vermen gereksiz

Zamansiz_ senin ismini ben geçirmedim. Benim düşüncem bu niye sorun oluyor anlamadım. Aslında cevap verme niyetin yoksa cevap vermemen daha mantıklı olur.

zarifhanim hangi dörtlüğe cevap vereyim. Üşenmemis ekranı kaplayacak kadar yazmışsın. Ellerindemi ağrımiyor. Gerçi antrenmanlısın sabaha kadar yazarsın. Ama benim okuma kotami doldurdun. Niye itici bulduğunla o kadar ilgilenmiyorum.

nilsu O kadar ilgileniyorsunuz ki aslında sorun da bu. Yoksa herkes hakkında bu kadar düşünüp üyeler varlığınızdan bile haberdar değilken haklarında bu kadar kötü eleştiri biriktirmezdiniz. Üşenmeyip herkes hakkında en kötü düşünceleri seçmişsiniz. Bardağın bomboş tarafından bakan olumsuz ve etrafa kötülük saçan yaşantınıza devam edin. Kotanız ona müsait sadece.

zarifhanim ağzınıza sağlık söylenecek daha da söz bırakmadınız artık haddini fazla aşmaya başladı küstah,alaycı,hadsiz bir hal aldı iyice ve bunu saygısız bir şekilde yapması da can sıkıcı hal aldı üstelik bunu yapan da tek bu kişi var. Bu platformu aktif ve severek kullanmama rağmen adını bile bilmiyordum ki eminim çoğu kişi de bilmiyordu ama kendini ön plana çıkardı ne yazık ki kötü şekilde çıkardı. Allah ıslah etsin..

peynirlimakarnaa Ağzının ayarı yok. İstiyor ki bencilce herkese istediği her şeyi söyleyebilsin ama kimse ona karşılığını vermesin. Sadece kendisi eleştirsin ama kimse onu eleştirmesin. Düşüncemi söylüyorum diyor. Evet düşüncesini düşüncesizce söylüyor. Sorun da bu.