Coolness bir ara bulunmuş orada sanırım orayla ilgili bir yorumunu okumuştum. Ben birkaç yıl kaldım orada da şimdi o da ben de Türkiye’deyiz😅

Mommy12 ortak noktanız neresiydi merak ettim 😂

nilsu Konuyu uzatmayın bence. Kimse de askı almasın. Postumu farklı yerlere çektiniz ya . Post sabote etmekten alabilirsiniz.

• Düzenlendi

Coolness Fas😅 ama bana yorum olarak değil de başkasına yazmıştı . Ben o zamanlar sessiz kullanıcıydım 🤓

Mommy12 Aaa güzel bir noktaymış ama bir gün Marakeş sokaklarında keyifle gezmek dileğiyle 🧞‍♀️

@Coolness
          @Sokaklambasi
          @melebek
          @Medusa
          Sizi birbirinize çok benzetiyorum ve keyifle yorumlarınızı okumuşumdur hep. Kıvrak zekalı, espirili, neşeli herşey var 🌸 @melebek i çok merak ediyorum. Keşke iyi bir gözlemci olabilsem de görebilsem onu 🥲

@Cicekliperde
          @belladonna
          @TombulHatun sizlerin de sanaldan gerçek hayata uzanan samimi arkadaşlığınızı, insanlara karşı güzel yorumlarınızı, genel olarak seviyorum. Öğretmenlerimle alakalı zaten düşüncelerimi daha önce de belirtmiştim. Ayrı seviyorum 🌸

Coolness inşallah. Ama yazın asla gitme derim 🤯 Ekim Kasım çok ideal. Konaklama için güzel bir riyad da olursa çok güzel bir tecrübe olur 🩵

Mommy12
            Bende senin mantıklı yorumlarını seviyorum. Çok aktif değilsin ama çok yerindesin 🫶

Mommy12 yaptığın gruplama olay yalnız bende bu dörtlüyle keyifli zaman geçirirdim eminim, sende gözümden kaçmıyorsun daha önce de söylemiştim, yorumlarına değer verdiğim bir kullanıcısın 💫