nilsu zarif hanım a katılmadım ya mesela ben bazen google de aratabilecegim herhangi bir şeyi buraya yazıyorum çünkü onu yaşayan tecrübe etmiş birinden duymak okumak daha iyi oluyor açıkçası post açtığım zaman onun yorumlarini beklemiyor değilim 🫠
Linçlemiyorum seni tabi yanlış anlaşılmasın buna katılmadım sadece

kukulii87 bir şeye kısa cevabın olmazmi. Sorunun cevabı evet hayır olsa bile ona uygun bir dörtlüğü oluyor. Siz katılırsıniz katilmazsınız ben okuyunca sıkılıyorum bu yüzden sıkıcı dedim. Linçlesen ne olacak güzelim. Benim düşüncem. Siz okuyun okuyana bir şey demiyorum. Sevenede. Çiçekliperde gönderi yazmış. Ne düşünüyorsunuz yazın demiş. Bende sıkıcı buluyorum yazdım. Siz eğlenceli buldugunuzu yazarsınız. Bakıyorum bakıyorum bubenimoykum sıkıcı demedim. Sanki ona demişim gibi üzerine alınmış. Mommy diye biri üzülmüş. Niye üzülmüş zarifhanıma zarife dedim diye hitabetimi beğenmemiş. Birde sıkıcı buldum diye üzülmüş. İnşallah bu ülkede yaşamıyor mommy çünkü bu ülkede üzülecek çok şey var. Üzüntüden yaşayamaz. Ben onun buna üzülmesine daha çok üzüldüm.

nilsu önce @Zamansiz_ sonra @belladonna daha sonra @lanjalee sonra @kleopatranizzz sonra ben şimdi de @zarifhanim sıradaki hedefin kim. Canın sıkıldıkça birilerine olumsuz yorumlar yapıp sonra kayboluyorsun. Düşüncelerinde haklısın ya da haksızsın ama öyle bir tavır sergiliyorsun ki bunun hiç önemi kalmıyor. Bir anda bütün tepkileri üzerine çekebilecek potansiyele sahipsin. 🙎🏻

nilsu herkesin düşüncesi fikri kendine elbette herkes herseyi sevmek ve onaylamak zorunda değil

nilsu Ben de sizi itici bulduğumu söyledim. Sizin kısa cevabınız olabilir. Benim yok. O dörtlüğü de okumayıverirsiniz olur biter. Ben hayatımda hiç eleştiri almamış değilim, medenice olduğu takdirde saygı da duyarım. Ama herkesle tartışmaya giren her istediğini söyleyen bu istemediği yorumları da görebilir.
        @etoile yorumundaki isimleri yeni görüyorum kendim için demiyorum hepsi de forumda sevilen kimseyle sizin gibi durup durmadık yere atışmayan insanlar. Siz kimse size laf söylemeden durduğunuz yerde forumda sevilen isimlere bulaşıyorsanız dobralık sanarak patavatsızlık ediyorsanız psikolojik sorunlarınız olduğunu düşündüm. Kompleks mi yapıyorsunuz özellikle seçtiğiniz isimler hakkında? Ve yalnızsınız anladığım kadarıyla. İnsanlara laf sıçratmaktan zevk almanızın sebebi sosyal hayatınızda yalnızlık veya mutsuzluk. Tekrar mutsuz olduğunuzu belirteyim, eğlenecek başka şeyleriniz olurdu çünkü bunu yapmak yerine. Dikkat çekmeyi biliyorsunuz ama ne yazık ki kötü anlamda 🥲

lanjalee ay jalemm bildirim gelmemiş şimdi yorumları okurken gördüm 🥹 daha çok karlılaşalm postlarda 🌸

etoile düşündüklerimi yazıyorum niye hedef seçeyim. Fil hafızanı kendin için kullan.

zarifhanim yine döktürmüşsün. Mutsuz değilim sen öyle olduğunu düşünüyorsan düşün. Sıkıcı dedim diye medeniyetsiz olduk. Sıkıcısın. Herkes seni kabul etmiş diye benim için gerçeği değiştirmez. Eleştiriyi hiç kaldiramiyorsun. Bu saydığınız kişiler seviliyor diye yanlışları yokmu. Ben kimsenin değişmediği noktalara temas ettiğim için rahatsız oldunuz. Bu beni itici yapmaz. Ama sen itici buluyorsan bul. Çokta önemli değil.

nilsu Ben eleştiri almadığımı söylemedim, medenice olduğu takdirde saygı duyacağımı söyledim. Ama kötü üslubunuz sebebiyle saygı duyacağım biri değilsiniz. Neden itici göründüğünüzü de söyleyeyim. Bir şeyleri net ifade edebilmek iyidir. Fakat bir kişi hakkında yorumda bulunuyorsanız o kişinin duygu ve düşüncelerini de göz
              ardı etmemelisiniz. Düşünmeden konuşuyorsanız karşılığında gelen yorumları göze almalısınız. Yoksa sizin patavatsız yönteminize göre herkes istediğini “bam bam bam” söylese çevrede ne toplum ahlakı kalır, ne hoşgörü ne anlayış, ne ince fikirlilik. Bunun için üslup önemlidir. Belki de anonim olduğunuz için dobralık ile patavatsızlığı karıştırıyorsunuzdur. Normal hayatınızda da böyleyseniz yalnızsınız.
              Yorumunuza bakarak şunu da farkettim, saydığım kişiler seviliyor diye yanlışları olmaz demedim. Elbette beşer şaşar. Sürü psikolojisi konusunda kompleks edinmişsiniz. Herkes tarafından sevilen insanları cephe alıyorsunuz. Kimsenin değinmediği konulara temas etme sebebiniz bu.
              Sevdiğim bir üye bana sıkıcı olduğumu söylese üzülebilirdim ona değer verdiğim için. Ama sizin gibi birinin söylemesi asla kırmaz da üzmez de. Nasılsanız öyle davranırım çok da önemli değil..

nilsu Bakıyorum bakıyorum bubenimoykum sıkıcı demedim

Herkesle iyi olmaya çalışan biri olsaydım seni de ayırt etmezdim
                Rica ediyorum adımı geçirme bir daha.
                @Cicekliperde hatrına susuyorum.

nilsu Ben kimsenin değişmediği noktalara temas ettiğim için rahatsız oldunuz.

Nereye ne sekilde noktaladin bilememde cok yanlis noktalamissin.🤷🏻‍♀️ bu konu hakkinda sadece sen boyle dusunuyorsan sorun sendedir demektir.. ismini gecirdigin kisilerde ve onlara deger verem kisiler cevap verince de bozulmaman gerek ki inan kimse cizgisinden de cikmamis 🫠😂 aslinda hic bunu yazasim yoktu da ikidir

nilsu Bu saydığınız kişiler seviliyor diye yanlışları yokmu.

Bu sekilde benimde ismimin icinde oldugu bir varsayim da bulunmussun yazayim dedim yorumunu yap elbette ozgursun ama cevap verilince dalga gecer gibi karşılık vermen gereksiz