lanjalee de mi? Bence de öyle yapsınlar. Sonra da resmi geliyorum işte kimse bana bir şey demiyor. Ordan da şanslıyım bence. Sen beni anlıyorsun :)
Kısaca anlatın
Cicekliperde oda aynı işte 😂
Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜
ikiprensesannes yok ya o sıcakkanlı
SuVeAtes kocam yok kocam 😿
etoile hee anladım canım. Yazışmalar da oluyor böyle yanlış anlaşılmalar.
TombulHatun bilemem orasını yada sadece tanıdığın ve anlaştığın insanlara karşı söylediğin gibisin o zaman 😁😅
ikiprensesannes tanıdığı ve anlaştığı insan benim. En kankisi benim. Forumda en soğuk bana davranıyor
Cicekliperde hahahh yok yok çok resmi değil , kararında 😅
Cicekliperde sıcak kanlı ama sanki sadece tanıdıklarına ve sevdiklerine seçici yani anlatabiliyormuyum😂
TombulHatun nazar ettiniz ğayııınnn insanlar 😂 ( İbramin ağzıyla oku lütfen )
lanjalee tişikkirlir sipirmin. Mutlu ettin beni
ikiprensesannes anladım canım tabi. Demek ki beni de seçmiyor
lanjalee
canımsın evet doğrudan yanayım
😁
Cicekliperde yaa ben öyle çok bilmem ama sanki soğuk ama hani dersin ya tanırsan seversin cana yakındır ben onda onu seziyorum mesela sevebileceğin insan tipidir ama herkesle içli dışlı olmak yerine mesafeli diyelim
lanjalee bende yaşlandm be jalem eskisi gibi çok açık konuşamıyorum 😂
ikiprensesannes tabi şimdi savunmuyorum tombulu kesinlikle. Benim savunmama da ihtiyacı yok onun. Bana da herkesle çok içli dışlı gibi geliyor ya.
Cicekliperde tişikkirlir sipirmin.
Ay bunu benim çok yakın bi arkadaşım sürekli kullanırdı 🫢😂 u zaman mutluluğuna 🥂
vahsikelebekk teşekkür ederim güzelim 🥰😍😘kime nasıl bakarsan öyle görürsün 🥰