@Cicekliperde "#p1400461
@reziloldukbabaaaa çok heyecanlı kıpır kıpır gibi hissediyorum🤭
@SuVeAtes adın gibisin yazdıklarından öyle anladım🔥
@ikiprensesannes sende naif tatlış bir eda seziyorum💕
@perimasali802_ buralar senden soruluyor gibi⚡️

Yeni olunca hislere göre gideyim dedim🌝

Cicekliperde nasıl rahat ediyorsan öyle yaz sen bence kasma hiç , isteyen istediği emojiyi koyup öyle okusun , çok özgürce 😅

belladonna bende bende , öyle üşeniyorum ki bi tatlı bi hamur işi bişeyler yapmaya 🫢 oysa hiç böyle değildim ,günü kurtarıyorum sadece 🙃 bunlar hep yaşlılık belirtileri

lanjalee de mi? Bence de öyle yapsınlar. Sonra da resmi geliyorum işte kimse bana bir şey demiyor. Ordan da şanslıyım bence. Sen beni anlıyorsun :)

Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜

etoile hee anladım canım. Yazışmalar da oluyor böyle yanlış anlaşılmalar.

Cicekliperde yaa ben öyle çok bilmem ama sanki soğuk ama hani dersin ya tanırsan seversin cana yakındır ben onda onu seziyorum mesela sevebileceğin insan tipidir ama herkesle içli dışlı olmak yerine mesafeli diyelim

lanjalee dobraligim engellendi. Dobra olamiyommm kıydılar bana jaleee. Dobra olunca naş naş diyorlar 😂