lanjalee ayy buna çok güldüm. Bir ara bu durum çok fazla dile getirildi diye emoji joymaya çalıştım ama benim emojiler çok alakasız oldu herhalde. Eğreti durdu sanki. Yakıştıramadım kendime 😂
Kısaca anlatın
reziloldukbabaaaa 🤣🤣 Sevişin ben yapamıyorum siz yapın
TombulHatun
Ölüyorum sana anlasanağğğğ 😂😂😂
lanjalee
Mutfak işlerine ara verdim be jaleee artık ben de başkalarından destek alıyorum yaşlandım 🥲
@Cicekliperde "#p1400461
@reziloldukbabaaaa çok heyecanlı kıpır kıpır gibi hissediyorum🤭
@SuVeAtes adın gibisin yazdıklarından öyle anladım🔥
@ikiprensesannes sende naif tatlış bir eda seziyorum💕
@perimasali802_ buralar senden soruluyor gibi⚡️
Yeni olunca hislere göre gideyim dedim🌝
Cicekliperde nasıl rahat ediyorsan öyle yaz sen bence kasma hiç , isteyen istediği emojiyi koyup öyle okusun , çok özgürce 😅
vahsikelebekk kaptan vahşi kelebek kaptan vahşi kelebeeeekk. Aklımda bu şarkı dönüyor seni görünce
belladonna bende bende , öyle üşeniyorum ki bi tatlı bi hamur işi bişeyler yapmaya 🫢 oysa hiç böyle değildim ,günü kurtarıyorum sadece 🙃 bunlar hep yaşlılık belirtileri
lanjalee de mi? Bence de öyle yapsınlar. Sonra da resmi geliyorum işte kimse bana bir şey demiyor. Ordan da şanslıyım bence. Sen beni anlıyorsun :)
Cicekliperde oda aynı işte 😂
Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜
ikiprensesannes yok ya o sıcakkanlı
SuVeAtes kocam yok kocam 😿
etoile hee anladım canım. Yazışmalar da oluyor böyle yanlış anlaşılmalar.
TombulHatun bilemem orasını yada sadece tanıdığın ve anlaştığın insanlara karşı söylediğin gibisin o zaman 😁😅
ikiprensesannes tanıdığı ve anlaştığı insan benim. En kankisi benim. Forumda en soğuk bana davranıyor
Cicekliperde hahahh yok yok çok resmi değil , kararında 😅
Cicekliperde sıcak kanlı ama sanki sadece tanıdıklarına ve sevdiklerine seçici yani anlatabiliyormuyum😂
TombulHatun nazar ettiniz ğayııınnn insanlar 😂 ( İbramin ağzıyla oku lütfen )
lanjalee tişikkirlir sipirmin. Mutlu ettin beni