lanjalee bende yaşlandm be jalem eskisi gibi çok açık konuşamıyorum 😂
Kısaca anlatın
ikiprensesannes tabi şimdi savunmuyorum tombulu kesinlikle. Benim savunmama da ihtiyacı yok onun. Bana da herkesle çok içli dışlı gibi geliyor ya.
Cicekliperde tişikkirlir sipirmin.
Ay bunu benim çok yakın bi arkadaşım sürekli kullanırdı 🫢😂 u zaman mutluluğuna 🥂
vahsikelebekk teşekkür ederim güzelim 🥰😍😘kime nasıl bakarsan öyle görürsün 🥰
belladonna ahaha bilmem mi insanlar savaşmayın sevişin der biz seninle savaşarak aşk yaşıyoruz 😂
Bubenimoykumm sen başkalarına benzeme sakın , hep böyle kal , hep cana yakın 😍🥰 bu şarkıyı bilir misin ? Benden sana gelsin o zaman 😅
lanjalee acaba o ben miyim . Yoksaaaa… 🥂
lanjalee
Benimde fırın sadece yemek için çalışıyor. Sadece misafire fırın çalışıyor o zamanda da kendimi zor ikna ediyorum 2 gün önceden karalar bağlıyor nasıl yapacağım offlar pufflar
ikiprensesannes illaki tanıştığım insana yaklaşımım farklıdır ama soğuk olduğumu düşünmüyorm ya 😂
TombulHatun öyle olmalı ki bak artık postlarda denk geliyoruz 😜😅 yok yok dipçik gibisin 😁
Cicekliperde işte sana göre öyle çünkü sende öylesin hatta ben sen onu ve @belladonna kişiliklerinizi çok benzetirim hatta sen ile bellladonna bir tık daha fazla da diyebilirim kendi kafamda mesela imrendigim noktalariniz da olmuştur mesela tam olmak istediğim gibi ama olamam yani ben cıvık ve herkez ile samimi olmasam bir yerlerim şişecek sanki 😂😂
Cicekliperde değilsen de oymuşsun gibi oldu sipirmin 😂
Cicekliperde beni az buçuk tanıdığını düşünerek detaylı yazmadım çiçekli 😂 bu arada postuna etiket yapamadım. Şimdi tam bir yazacağım sonra içimden bir sesss rahat dur etoile diyor.😜😜😜
belladonna seni nasıl iyi anlıyorum , pazara misafirim var dünden beri kendimi sorguluyorum neden evdeyim buyurun dedim diye 😅
Cicekliperde size sürekli meme attığım için kafanda öyle canlanıyor olabilirim 😂😂😂
TombulHatun öylesin öylesin ama bencede öyle yani sevip anlaştığın insanlarinda vazgeçilmezi.olduguna eminim
TombulHatun üzerimizden bir şey geçti 😂😂😂
ikiprensesannes üçümüz de çok iyi anlaşırız ama ben hepsinden farklıyım dediğin gibi belki de buraya çok yansıtamıyırum normalde tanısan çok seversin 😂