lanjalee belladonna seni nasıl iyi anlıyorum , pazara misafirim var dünden beri kendimi sorguluyorum neden evdeyim buyurun dedim diye 😅
belladonna lanjalee Benimde yarın var. 2 gündür bende öyleyim. Normalde mutfakta zaman geçirmeyi misafiri çok severim ama uzun zamandır mutfağı sevmiyorum misafir de gelse self servis yapsa diye ah geçiriyorum.
ikiprensesannes TombulHatun öylesin öylesin ama bencede öyle yani sevip anlaştığın insanlarinda vazgeçilmezi.olduguna eminim
TombulHatun ikiprensesannes üçümüz de çok iyi anlaşırız ama ben hepsinden farklıyım dediğin gibi belki de buraya çok yansıtamıyırum normalde tanısan çok seversin 😂
Bubenimoykumm Cicekliperde @Cicekliperde biraz ciddiyet ve mesafe seziyorum severim 🙂 @Etipetito yorumların şirin sevecen buluyorum 😘 @etoile zehir hafıza zehir bir beyin 😁 @lanjalee eğlenceli ve samimi 😇 @perimasali802_ sıcakkanlı herkese kucak açan @Zamansiz_ sevgi dolu 😊 @
etoile Bubenimoykumm bir elon bir ben 😂😂😂 öyküm yaaaa reelde seni tanımadığım için bir eksik hissediyorum 😜
perimasali802_ etoile vahsikelebekk Bubenimoykumm zarifhanim Cicekliperde Güzel yorumlarınız için teşekkürler efenim Hepinizu ayrı ayrı severim Sizden bugünlük müsade istiyorum Uzun uzun yazamıyorum fırsatım yok hem hastayım hemde evde misafirim var Yarin dolu dolu sizileri anlatacağım inşallah Kendinize iyi bakin güzel kızlarım 💖
SuVeAtes reziloldukbabaaaa Oyy o bebeler adamin sabrını sınıyor. Alttan kuduruyorsun ama bebe izin vermiyor ki ağız tadıyla kusursan
Cicekliperde ikiprensesannes ay bence de bella bazı noktalarda bana benziyor. Bence iyi bir gözlemcisin. Ne güzel işte sen de cıvıl cıvılsın