Bahtsizbedevi_ bacım izlettin resmen
Eşiniz seks sırasında ne yapmaktan hoşlanır
Bahtsizbedevi_ oyle tabiki bu gözler neler okudu ahaha yargilamadim yani 😚
kukulii87 anladım canım 😘
Bahtsizbedevi_ bu kadar mı açık ha bacım?
egce bacım bu gözler neler okudu bi bilsen benden daha beterleri var diyebilirim detay vererek yazanları okudu gördü bu gözler sen yenisin galiba burda
egce daha eski seks postlarını açta oku bi istersen ondan sonra beni yargılarsın
Bahtsizbedevi_ kıskanılıyorsun kuzzummmmmm okuması yarım saat sürdü mağruz kalması kim bilirrr kaç……😂😂😂
Bahtsizbedevi_ ona oral yapılmasını seviyor boynunu öpmeyi ısıtmayı ama yaptıkça daha çok yap der ve benim inlememi bende istek gördükçe daha çok cosuyor ilişki sırasında konuşmayı seviyor konuşma dedim seks konuşmayı
Bahtsizbedevi_ hiç uğraşamam.bi yatak ölçünü atmamışsın onu da atarsn
Bahtsizbedevi_ Yeni değilim çoktandır burdaym daha bu kadar açık seçik konuşanı görmedim.
- Düzenlendi
- Düzenlendi
Eucleas hahahaha kıskanmasına gerek yok gitsin kendiside eşiyle daha fazlasını yapsın yani 🤣
momd benim eşimde oral yapmamı çok ister çok zevk alır oralda
Bahtsizbedevi_ ama bana dioki tiksiniomusun oysa aşırı acemiyim şuana kadr üç kez yapmışımdir oda eskiden çok yapmazdı yani üsten üsten az bişey ben yapmiom diye belki de ben yapınca şimdi k surekli devamlı yapıyor bana sen benimkinden tiknion ama ben tiksinmiyorum dedi hayır tiksinmiom dedim. Bide duş vs alınca yada aldinda yapılır gibi geliyor öteki türlü olmuyor ya yapamiom
momd anladım canım ilk başlarda bende senin gibiydim ama şimdi alıştım bi sorun olmuyor sadece kafamı bastırınca hafif öğürme geliyo onun dışında bi sıkıntı olmuyo sende zamanla alışırsın
Bahtsizbedevi_ kafayı batirmasam da bastırıyor 🤦🏻♀️
momd benim eşimde kafamı bastırıyo yapma diyorum zevke gelince kendinden geçiyo oyüzden tekrar bastırıyo banada öyle yapınca bi öğürme geliyo
Bahtsizbedevi_ evet bide hiç sevmedim ya o yaparken biraz sert davranıyor o an canım yanıyor sürekli canım yanıyor diom hani hani hafif hafif yapması daha iyidir soylesemde noo çözüm bazen hoşuma gitsede ilişki de şiddet var gibi sert bu bazen can acıtıyor ama seviomus
momd aşkım benim eşimde bazen sert yapıyo o anın zevkine farkında olmuyo sert yaptığının farkında olsa sert yapmaz diye düşünüyorum