• Cinsellik
  • Eşiniz seks sırasında ne yapmaktan hoşlanır

egce bacım bu gözler neler okudu bi bilsen benden daha beterleri var diyebilirim detay vererek yazanları okudu gördü bu gözler sen yenisin galiba burda

• egce bunu yanıtladı.

egce daha eski seks postlarını açta oku bi istersen ondan sonra beni yargılarsın

Bahtsizbedevi_ ona oral yapılmasını seviyor boynunu öpmeyi ısıtmayı ama yaptıkça daha çok yap der ve benim inlememi bende istek gördükçe daha çok cosuyor ilişki sırasında konuşmayı seviyor konuşma dedim seks konuşmayı

egce

egce tamam sen konuşmazsın anlatmazsın olur biter sana niye bukadar dert oldu anlamadım?senden başka kimse bukadar üstüne düşmedi yani burda istediğimi yazarımda konuşurumda burası herşeye açık bi platform niye bukadar dert ettin kendine

Eucleas hahahaha kıskanmasına gerek yok gitsin kendiside eşiyle daha fazlasını yapsın yani 🤣

momd benim eşimde oral yapmamı çok ister çok zevk alır oralda

• momd bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ ama bana dioki tiksiniomusun oysa aşırı acemiyim şuana kadr üç kez yapmışımdir oda eskiden çok yapmazdı yani üsten üsten az bişey ben yapmiom diye belki de ben yapınca şimdi k surekli devamlı yapıyor bana sen benimkinden tiknion ama ben tiksinmiyorum dedi hayır tiksinmiom dedim. Bide duş vs alınca yada aldinda yapılır gibi geliyor öteki türlü olmuyor ya yapamiom

momd anladım canım ilk başlarda bende senin gibiydim ama şimdi alıştım bi sorun olmuyor sadece kafamı bastırınca hafif öğürme geliyo onun dışında bi sıkıntı olmuyo sende zamanla alışırsın

• momd bunu yanıtladı.

momd benim eşimde kafamı bastırıyo yapma diyorum zevke gelince kendinden geçiyo oyüzden tekrar bastırıyo banada öyle yapınca bi öğürme geliyo

• momd bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ evet bide hiç sevmedim ya o yaparken biraz sert davranıyor o an canım yanıyor sürekli canım yanıyor diom hani hani hafif hafif yapması daha iyidir soylesemde noo çözüm bazen hoşuma gitsede ilişki de şiddet var gibi sert bu bazen can acıtıyor ama seviomus

momd aşkım benim eşimde bazen sert yapıyo o anın zevkine farkında olmuyo sert yaptığının farkında olsa sert yapmaz diye düşünüyorum

• momd bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ ya evet ondan mesela kolu kaç kez diom boynum kirilacak yada bogulcam kolunu boynuma doladinda sert tutuyor on uyarıyorum yada üste iken benden dhaa yapılı ve kilosu benden daha çok boyuna Göre omzu ve göğsü burnuma ağzıma denk gelio nefes alamiom diom anlık korkuyorum yeminle 😂 yinede iki dk da olup bittiye getireceğine o şekil sert olsun tercihim 😂