Aleyna000 güvenmeniz gayet normal.. ben 20 yaşımdayken cok saglam bir dost kazığı yedim dost denile bilirse tabi beni 6 sene ayakda unutmuş ve inceden inceden büyüler yapildi sana o bu diye beni kandirip delirtmeyi başarmıştı onun yüzünden ambulanslar mi gelmedi evime, tedaviler mi gormedim bide arayip ilacini ictimmi diye aglardi 6 sene beni ayakda unutmuş ve daha cok çok şeyler ondan sonra aslaa kimseye guvenmedim ailemden haric.. yillar gecti esimle evlendim kocamdir cok seviyorum ama ona da tamamen guvenim yokk.. insan herseyi yapabilir sonucta cig sut emmisiz yani.. uzak mesafe iliskisine gelince cok zor 3 sene uzak mesafe ikiskim vardi simdi diyorum ne salakmisim ben ya bos bosuna eziyet olmus benim icin ama iliskiniz nasil bilemem. Telefonu 1 2 kere acmayayim ,yada uyuya kalmis olayim hemen imali seyler, kimle bulustunlar enn son seninle mu ugrasacam ben demiştim. Ama sizin iliskinizi bilemem tabiki ve surekli yemin ediyor olmasi bence iyi birsey degil. Ben her sozde yeminler eden insanlari sevmiyorum