- Düzenlendi
Smartlady bana tavsiye veren kimse olmadı ,akillarindan gecenleri direk üzerimde uyguladılar benim kendime tek tavsiyem o mahlukatlardan uzak dur demek olur🥲
Smartlady bana tavsiye veren kimse olmadı ,akillarindan gecenleri direk üzerimde uyguladılar benim kendime tek tavsiyem o mahlukatlardan uzak dur demek olur🥲
belladonna Çok güzel bir tavsiye babannenin elerinden öperim bizimkisi olsa hemen evlenin derdi🤣
yesilisevdotunukoru Mesafe o kadar güzel bir şey ki . Kan emenlerden uzak durmak en iyisi✨
Smartlady
Bizimkisi de evlenmek için acele etmeyin her şeyin vakti var diyor ahahaha
Smartlady
Anneannem derdi
Ne verirsen elinle o gelecek seninle 🙃
Annem de aynı kazık atmaya çalışsalar bile boş verin kızım siz iyi olun der. Gen aktarımı bu şekil bizde 😁
Bubenimoykumm Bu benim annem olmalı 😁
Benim ki durduk yere bize küfür etseler bile annem siz susun der 😂
belladonna Babaannenin elinden izninle öpebilirmiyim.
Muheteşem tavsiye..
belladonna Benimki de, biri sana 1 vurursa sen ona 10 vur derdi, kendini koruma konusunda bi numarayız hahahha😂
Medusa
Bizimki gençliğinizi yaşayın, hemen evlenmeyin, kimseye güvenmeyin okuyun vsvsvs gibi güzel tavsiyeler verirdi hala öyle. En son kardeşime daha evlenme erken diyordu 😂
Sen sanki babaanneni çok ciddiye almış gibisin medusam 🤪
Yengem sana söylenen lafı unutma demişti evlendikten sonra anladım ne demek istediğini 😐
Biraz bencil olucaksın fazla fedakarlık insanı enayi yapar derdi bi arkadaşım harbiden de biraz bencilliğin kimseye zararı yok aksine kendine faydası var
Smartlady düşündüm de yok galiba