• Muhabbet
  • Size verilen en anlamlı tavsiye neydi ✨?

belladonna Ne güzel tavsiyeler, bilge kadın evlenme diyo direkt😂😂

Bellam, gidip biri bana vurdu diyince kızıyodu, mecburduk😜😂😂

Coolness Bi kere kardeşimi ısırmıştı bi çocuk ama aynı yaştalar yani, ikisi de bebek sayılır. Ayy çocuğun annesine neler neler demişti ağlatmıştı, hiç unutmam😅 Cazgır biriydi…

Medusa ciddi ciddi düşündüm de çok klişe tavsiyeler var hayatımda hiç birini anlamlı bulmuyorum 😂
      -ayaklarını sıcak tut ya da taşa oturma karnın ağrır
      -terli terli su içme üşütürsün
      -çok fedakarlık yaparsan kazıklanırsın
      Gibi gibi 😅

Medusa
        Bizimki hala kendinizi bozmayın diyo ajsjsjsj
        Yanlış yönlendirme yapıyor aslında farkında değil 😀

benbu Bence katılmıyorum sen iyi olsan karşıdaki iyi olmuyor tecrübeye sahip

Ayyy benim annem bana hep der ki “acıma acınacak hale düşersin” ki bende herkesin derdiyle dertlenen herkese psikologluk yapmaya çalışan hep verici bir insanım gerçekten de çok nankörlük görüyorum bu sebepten çok kazık yiyorum aptal yerine konuluyorum hep te annemin bu lafı aklıma geliyor sonra ama ne fayda

Smartlady annem büyüklerinizi hep dinleyin bişeyleri yaşayıp öğrenmişlerdir tecrübe edinmişlerdir derdi evlendikten sonra anladım

Smartlady hayır yanlış anladınız yani kimse size iyidir diye aldanmayın sizin iyiliğinize karşı o şekildeler tek bir fikir ayrışında gerçek yüzleri ortaya çıkar manasında 😬🙂söylüyordu