• Muhabbet
  • Size verilen en anlamlı tavsiye neydi ✨?

Biraz bencil olucaksın fazla fedakarlık insanı enayi yapar derdi bi arkadaşım harbiden de biraz bencilliğin kimseye zararı yok aksine kendine faydası var

Smartlady annem sakın kimseye boyun eğmeyin yavrum derdi ve siz iyiyseniz karşınızdaki herkes iyidir derdi hep

Medusa eğer bu zamana kadar dosdoğru geldiysem bu iki kelimeye borçluyum , müthiş tavsiye , harika teselli 😁😂😂

Medusa hahahahhaa babanne gibi babaanne beee 😂😂

belladonna Ne güzel tavsiyeler, bilge kadın evlenme diyo direkt😂😂

Bellam, gidip biri bana vurdu diyince kızıyodu, mecburduk😜😂😂

Coolness Bi kere kardeşimi ısırmıştı bi çocuk ama aynı yaştalar yani, ikisi de bebek sayılır. Ayy çocuğun annesine neler neler demişti ağlatmıştı, hiç unutmam😅 Cazgır biriydi…

Medusa ciddi ciddi düşündüm de çok klişe tavsiyeler var hayatımda hiç birini anlamlı bulmuyorum 😂
            -ayaklarını sıcak tut ya da taşa oturma karnın ağrır
            -terli terli su içme üşütürsün
            -çok fedakarlık yaparsan kazıklanırsın
            Gibi gibi 😅

Medusa
              Bizimki hala kendinizi bozmayın diyo ajsjsjsj
              Yanlış yönlendirme yapıyor aslında farkında değil 😀

benbu Bence katılmıyorum sen iyi olsan karşıdaki iyi olmuyor tecrübeye sahip

Ayyy benim annem bana hep der ki “acıma acınacak hale düşersin” ki bende herkesin derdiyle dertlenen herkese psikologluk yapmaya çalışan hep verici bir insanım gerçekten de çok nankörlük görüyorum bu sebepten çok kazık yiyorum aptal yerine konuluyorum hep te annemin bu lafı aklıma geliyor sonra ama ne fayda