kızlar sorun başlıkta ilk tanışma nasıl oldu ilk telefonla mı konuştunuz yoksa istemede veya tanışmada mı gördünüz birbirinizi yaklaşım nasıl olmalı ilk defa elti oluyorum ilk tanışma bayramda olacak ama ben benişimden dolayı gidemiyorum 11 saatlik yol çocuğuma da kendime de eziyet etmek istemiyorum daha 4 aylık bu süreçten geçenler aydınlatabilir mi

cananlcm kaynım bizim eve getirdi tanıştırmak için 😂 normal oturduk kahve içtik konuştuk falan kendisi memur ben ev hanımı yani farklıydık ama ortak noktamız vardı okuduğum bölümün öğretmeni idi kendisi o yüzden sohbetimiz güzeldi yani. ((ama kaynım ile olacaklarını sanmıyorum nedense :)

cananlcm eskisiyle tanışmamız şöyle oldu biz eşimle yeni sevgiliyiz onlarda yeni nişanlı kafede oturduk tanıştık 😂 yeni adayı da tutup bize getirdi 😂

cananlcm Tanıştıktan 4 5 ay sonra eşim kendi ailesinden ilk eltimle tanıştırdı beni. Bir yerde oturduk kahve içtik.
        Diğer eltim de ondan bir kaç ay sonra akşam yemeğine çağırmıştı onun evinde tanıştık. İsteme nişan zamanı önceden tanışmış olarak geldiler. Resmi nikahıma bir eltim gelemedi, o da bebeği üç aylıktı yeni doğum yaptığı için endişeleri vardı ben zahmet vermemek için gelmemesini söyledim. Biz aynı şehirde yaşadığımız için öncesinde tanıştık. Uzak şehirde olsalardı isteme nişan veya nikah zamanı tanışırdık.
        Sizin yolunuz uzaksa gitmeseniz de telefonla arayabilirsiniz. Şehrinize geldiğinde yemeğe davet edersiniz veya dışarıda buluşursunuz. Bebeğiniz küçükse gitmemeniz yanlış anlaşılmaz diye düşünüyorum.

cananlcm annesiyle tanışmaya gittigimde tanistik yani tannisstik desemde dogru duzgun yuzume bile bakmadi benden oncce olan olaylar yuzunden 🥴🥴 cokta umurumdaydi ya 🤣

Biyiklim evet bende ev hanımıyım kendisi çocuk gelişimi mezunu o tokatta oturuyor ben bursada evime gelme şansları pek yok gibi muhtemelen istemede görücem kendisini 😄

lgrth evet kafede buluşmak iyi fikir de bilemem baya uzak kendisi istemeden tanışırız artık 😄

cananlcm biz küçüktük o zaman 21 yaşında falandım kafe de takılıyorduk hep şimdi ki direkt evime geldi ailelerin haberi de yok hepimiz farklı şehirde yaşıyoruz 🤣

cananlcm oha bende çocuk gelişimi mezunuyum 😂😂ama benim eltim özel eğitim öğretmeni yani gene çocuk gelişimi bölümü okumuş oda 😂

zarifhanim yok canım yanlış anlaşılmaz dediğin gibi ya araşırız yada sözde tanışırız

lgrth bende 21 yaşındayım ama eltim olacak kız 27 yaşında kaynım da 24 🤭

Biyiklim ikinizde aynı yerden mezunsunuz canım özelden yapıyor diye çok da takma mühim olan iyi anlaşmak

cananlcm ben 21 o 19 şu o zaman 😂 şimdi ben oldum 28 yeni aday 31 zaman işte bir zamanlar kafede tanışırken şimdi evimi açıyorum 😂

cananlcm yok ya ben takmam banane benim hayatım Daha güzle rahat 🤣🤣

cananlcm ya henüz eltim değil elti adayı bide olacağını sanmıyorum