kızlar sorun başlıkta ilk tanışma nasıl oldu ilk telefonla mı konuştunuz yoksa istemede veya tanışmada mı gördünüz birbirinizi yaklaşım nasıl olmalı ilk defa elti oluyorum ilk tanışma bayramda olacak ama ben benişimden dolayı gidemiyorum 11 saatlik yol çocuğuma da kendime de eziyet etmek istemiyorum daha 4 aylık bu süreçten geçenler aydınlatabilir mi
Eltinizle ilk tanışma
- Düzenlendi
cananlcm Tanıştıktan 4 5 ay sonra eşim kendi ailesinden ilk eltimle tanıştırdı beni. Bir yerde oturduk kahve içtik.
Diğer eltim de ondan bir kaç ay sonra akşam yemeğine çağırmıştı onun evinde tanıştık. İsteme nişan zamanı önceden tanışmış olarak geldiler. Resmi nikahıma bir eltim gelemedi, o da bebeği üç aylıktı yeni doğum yaptığı için endişeleri vardı ben zahmet vermemek için gelmemesini söyledim. Biz aynı şehirde yaşadığımız için öncesinde tanıştık. Uzak şehirde olsalardı isteme nişan veya nikah zamanı tanışırdık.
Sizin yolunuz uzaksa gitmeseniz de telefonla arayabilirsiniz. Şehrinize geldiğinde yemeğe davet edersiniz veya dışarıda buluşursunuz. Bebeğiniz küçükse gitmemeniz yanlış anlaşılmaz diye düşünüyorum.
cananlcm annesiyle tanışmaya gittigimde tanistik yani tannisstik desemde dogru duzgun yuzume bile bakmadi benden oncce olan olaylar yuzunden 🥴🥴 cokta umurumdaydi ya 🤣
zarifhanim yok canım yanlış anlaşılmaz dediğin gibi ya araşırız yada sözde tanışırız
Sutlucikolati ay çok sinir olurum öyle ya aman boş ver bi taraflarına takmaya değmez Vala 😄
- Düzenlendi
cananlcm kaynım henüz evlenmediği için eltim yok şimdilik
Bahtsizbedevi_ benim de yok 😂