lgrth evet kafede buluşmak iyi fikir de bilemem baya uzak kendisi istemeden tanışırız artık 😄

cananlcm biz küçüktük o zaman 21 yaşında falandım kafe de takılıyorduk hep şimdi ki direkt evime geldi ailelerin haberi de yok hepimiz farklı şehirde yaşıyoruz 🤣

cananlcm oha bende çocuk gelişimi mezunuyum 😂😂ama benim eltim özel eğitim öğretmeni yani gene çocuk gelişimi bölümü okumuş oda 😂

zarifhanim yok canım yanlış anlaşılmaz dediğin gibi ya araşırız yada sözde tanışırız

lgrth bende 21 yaşındayım ama eltim olacak kız 27 yaşında kaynım da 24 🤭

Biyiklim ikinizde aynı yerden mezunsunuz canım özelden yapıyor diye çok da takma mühim olan iyi anlaşmak

cananlcm ben 21 o 19 şu o zaman 😂 şimdi ben oldum 28 yeni aday 31 zaman işte bir zamanlar kafede tanışırken şimdi evimi açıyorum 😂

cananlcm yok ya ben takmam banane benim hayatım Daha güzle rahat 🤣🤣

cananlcm ya henüz eltim değil elti adayı bide olacağını sanmıyorum

Mesafe ve fazla güler yüzlü olmamak iyidir elbet tanışırsın sonradan cozutuyorlar iyi niyetimden benim dilim yandı tanıma tanışma yüzünden mesafe en güzeli💯

Biyiklim hahahah biz aramıyoruz çünkü kaynım istemiyo şuan evlilik kız arkadaşı çok var ama oda sadece gönül eğlendiriyo vakit geçirmek için var kaç güne sevgilisi var hepsi ayrı idare ediyo🤣

• Düzenlendi

cananlcm ben evlendim de eltimi de istemeye ben daha nişanlı iken gitmişlerdi tanışma olmuştu aile arası ama söz nişan ertelenmişti düğünüme gelinmis ama fark etmedim görmedim tabi o zaman kaynimla nisanli değillerdi r kaynanamla yolda gezerken elti adayı ve annesine denk geldik o şekil tanıştık daha sonra da görümcem çaya çağırdı orda tanıştım samimiyet pek olmadj sonrası doğum yaptım numaramı almış direk aradı sağolsun nişan oldu ben sonra yazdım derken derken bu şekil tanıştık. Sen tanışma olmadan yazma bence nişan oldu ise tebrik etmek için ararsinda ama nişan bişey yoksa aile içinde tanışmayi bekle