Eltinizle ilk tanışma
zarifhanim yok canım yanlış anlaşılmaz dediğin gibi ya araşırız yada sözde tanışırız
Sutlucikolati ay çok sinir olurum öyle ya aman boş ver bi taraflarına takmaya değmez Vala 😄
- Düzenlendi
cananlcm kaynım henüz evlenmediği için eltim yok şimdilik
Bahtsizbedevi_ benim de yok 😂
Mesafe ve fazla güler yüzlü olmamak iyidir elbet tanışırsın sonradan cozutuyorlar iyi niyetimden benim dilim yandı tanıma tanışma yüzünden mesafe en güzeli💯
cananlcm oylee cidden simdi kafam rahat 🤣
Biyiklim hahahah biz aramıyoruz çünkü kaynım istemiyo şuan evlilik kız arkadaşı çok var ama oda sadece gönül eğlendiriyo vakit geçirmek için var kaç güne sevgilisi var hepsi ayrı idare ediyo🤣
Bahtsizbedevi_ helal olsun 🤣
- Düzenlendi
cananlcm ben evlendim de eltimi de istemeye ben daha nişanlı iken gitmişlerdi tanışma olmuştu aile arası ama söz nişan ertelenmişti düğünüme gelinmis ama fark etmedim görmedim tabi o zaman kaynimla nisanli değillerdi r kaynanamla yolda gezerken elti adayı ve annesine denk geldik o şekil tanıştık daha sonra da görümcem çaya çağırdı orda tanıştım samimiyet pek olmadj sonrası doğum yaptım numaramı almış direk aradı sağolsun nişan oldu ben sonra yazdım derken derken bu şekil tanıştık. Sen tanışma olmadan yazma bence nişan oldu ise tebrik etmek için ararsinda ama nişan bişey yoksa aile içinde tanışmayi bekle