Biyiklim evet bende ev hanımıyım kendisi çocuk gelişimi mezunu o tokatta oturuyor ben bursada evime gelme şansları pek yok gibi muhtemelen istemede görücem kendisini 😄

lgrth evet kafede buluşmak iyi fikir de bilemem baya uzak kendisi istemeden tanışırız artık 😄

cananlcm biz küçüktük o zaman 21 yaşında falandım kafe de takılıyorduk hep şimdi ki direkt evime geldi ailelerin haberi de yok hepimiz farklı şehirde yaşıyoruz 🤣

cananlcm oha bende çocuk gelişimi mezunuyum 😂😂ama benim eltim özel eğitim öğretmeni yani gene çocuk gelişimi bölümü okumuş oda 😂

zarifhanim yok canım yanlış anlaşılmaz dediğin gibi ya araşırız yada sözde tanışırız

lgrth bende 21 yaşındayım ama eltim olacak kız 27 yaşında kaynım da 24 🤭

Biyiklim ikinizde aynı yerden mezunsunuz canım özelden yapıyor diye çok da takma mühim olan iyi anlaşmak

cananlcm ben 21 o 19 şu o zaman 😂 şimdi ben oldum 28 yeni aday 31 zaman işte bir zamanlar kafede tanışırken şimdi evimi açıyorum 😂

cananlcm yok ya ben takmam banane benim hayatım Daha güzle rahat 🤣🤣

cananlcm ya henüz eltim değil elti adayı bide olacağını sanmıyorum

Mesafe ve fazla güler yüzlü olmamak iyidir elbet tanışırsın sonradan cozutuyorlar iyi niyetimden benim dilim yandı tanıma tanışma yüzünden mesafe en güzeli💯

Biyiklim hahahah biz aramıyoruz çünkü kaynım istemiyo şuan evlilik kız arkadaşı çok var ama oda sadece gönül eğlendiriyo vakit geçirmek için var kaç güne sevgilisi var hepsi ayrı idare ediyo🤣