cananlcm ya henüz eltim değil elti adayı bide olacağını sanmıyorum

Mesafe ve fazla güler yüzlü olmamak iyidir elbet tanışırsın sonradan cozutuyorlar iyi niyetimden benim dilim yandı tanıma tanışma yüzünden mesafe en güzeli💯

Biyiklim hahahah biz aramıyoruz çünkü kaynım istemiyo şuan evlilik kız arkadaşı çok var ama oda sadece gönül eğlendiriyo vakit geçirmek için var kaç güne sevgilisi var hepsi ayrı idare ediyo🤣

• Düzenlendi

cananlcm ben evlendim de eltimi de istemeye ben daha nişanlı iken gitmişlerdi tanışma olmuştu aile arası ama söz nişan ertelenmişti düğünüme gelinmis ama fark etmedim görmedim tabi o zaman kaynimla nisanli değillerdi r kaynanamla yolda gezerken elti adayı ve annesine denk geldik o şekil tanıştık daha sonra da görümcem çaya çağırdı orda tanıştım samimiyet pek olmadj sonrası doğum yaptım numaramı almış direk aradı sağolsun nişan oldu ben sonra yazdım derken derken bu şekil tanıştık. Sen tanışma olmadan yazma bence nişan oldu ise tebrik etmek için ararsinda ama nişan bişey yoksa aile içinde tanışmayi bekle

cananlcm Benim için çok garip bir karşılaşmaydı. Eşim kardeşler arasında en küçük yani uzun seneler sonrası en son kardeş olmuş haliyle eltilerde benden baya baya büyükler. Eşimin ailesinde ilk tanışmaya tek gittim elti hanımda oradaydı. Evden içeriye buyur ettiler oda kapısından girip koltuğa daha tam oturmadan popom havada birden elti hanımdan bir laf geldi, ben evden çıkmam haberiniz olsun, deyip, eşime bir baktim bu ne diyor, eşim sinir küpü olmuş gelir gelmez konu geçmeden ne alaka gibi, bu arada eşimin evinde abisi oturuyordu tabi ne kira ne bişey biz evlenince çıkmak zorunda kalacak diye artık kadına nasıl dert olmuşsa. Kendi evlerini satıp parasını faize koyup eşimin evine yerleşmişler yani kısaca ekmek elden su gölden para faizde eve kira vermiyor öyle bir saçma sapan durumlardı.

Goat peki evlenince ne oldu sonrasınds

• Goat bunu yanıtladı.

lgrth İlk dönemler sürekli eşimi doldurmaya çalıştı ben onu aramıyorum sormuyorum diye, halbuki ariyordum acmayıp geri dönmeyip beni aramamakla suçlardı, benimde tlf esimin elindeydi görürsü acmadığını bilerek huzursuzluk çıkarmak istediğini. Daha bi dolu sorun çıkardı yani resmen garez almıştı biz evlenmesek o evden çıkmayacaktı diye. Allahtan eşim onun nasıl karakter olduğunu biliyorduki cevabını veriyordu ama o garezi geçmedi halen bile devam ediyor. Çocuğum oldu ismine kadar laf söyledi eşim vefat etti ona bile laf söyledi öldü gitti sen parasinı yiyorsun dedi ki aynı sartlar ben bekarkende ailemde vardı bende onda parayi görmedim o derece çirkinleşti. Şuan gorümsuyoruz en son ona buna laf söylemiş esimin abisi dava acıp çocuğumu benden alacakmış neden göstermiyorum diye. Görmek isteyen arar plan yapar görür ben engel olmadım. Esimin abiside ben oyle bişey soylemedim psikolojik olarak rahatsız sen cevap verme saçmaladığı noktada ben müdahale ediyorum sen üzülme dedi.

Goat ay Allahım saçmalıklara bak yaş farkına rağmen neyin kıskançlığı o kadar derdin içinde bir de bunlarla uğraşıyorsun desene Allah yardım etsin valla büyük sabır versin

• Goat bunu yanıtladı.

lgrth Vallahi sorma ya neyseki gorüşmuyorum yoksa insanı deli eder. Laf arası söylüyordu baktım abini kızdıracak bişey yaptın geldiğinde hemen parmağımla tukürukluyordum gözlerimi ağlama numarasi yapıyorum diyordu yani o derece insanı ipe götürür derler ya oyle kunduz. Benden uzak olsunda gercekten çekemem limitim dolu artık

Goat ay yılan evlerden uzak daha neler yapar bu

cananlcm valla ben ikinci gelinim biz tanılıyorduk zaten eşimle sevgili olmadan öncede nişan a gitmiştik. Daha sonrasında bize geldiler tanışma için.üçüncü gelinde bizden daha da eski hala sevgililer bütün sülale biliyor. Daha hiç yüz yüze gelmedim ama notunu verdim 5 üzerinden 2😅

cananlcm henüz eltim yok ama kaynımın kız arkadaşı galiba evlenecekler emin değiliz biz hastanedeydik benim randevum vardı kaynım gelmek istedi yanımıza bi baktık kız arkadaşı da yanımızda😄 öyle tanıştık ilk hastane köşelerinde.

cananlcm son gelinim 2 eltim var ikiside Annem yaşında doğaçlama karşılaştık zoemqmxpwlqsm

cananlcm bakmaya gitmiştik orda gördüm kaynanam tanıyordu öyle bir kısa tanışma olmuştu öylelikle başladı