incinmissindedi yok onun dikkatini benim çırılçıplak olmam çeker 🤣🤣🤣
Kaç geceliginiz var
incinmissindedi yok onun dikkatini benim çırılçıplak olmam çeker 🤣🤣🤣
incinmissindedi Sobayla alakalı değil aslında giymiisliğim varda bilmiyorum seksi gecelik giyemiyorum her zaman kocama pek fark etmiyor pijamam bile yetiyorr 😂normal şortlu takım daha çok hoşuma gidiyor ☺️
incinmissindedi hiç saymadm 1 çekmece dolusu var merak ettim üşenmezsem gidip sayıcam 😂 gecelik sayısını bilmiyorm ama 1 tane vücut çorabı, 1 tane elbise tarzı vücut çorabı, 1 tane harnesim var 3ü de siyah 😂
incinmissindedi 4 bodsuit, 1 suitin takımı sabahlık, 2 dantelli body elbise, 1 saten gecelik, 2 takım sütyen-külot jartiyerli, el göz bağlama saten bağlarım da var sayıyo muyuz onları da😂😂
incinmissindedi yanlış saymadıysam 12 tane falan var dur Bi sayım 17 taneymis😅
Cicekliperde sana da bu yakışır aşağısı kurtarmaz 😂
TombulHatun Yani bi çiçekli perde kolay yetişmiyor.
Cicekliperde doğru mu bu 😅😅 servet harcamışsın onlara ya 🤭😂
kukulii87 benim azmış ya bende çok sanıyordum 😂
vahsikelebekk sayalım sayalım bu bodsuit ve suitin nedir bilmiyorum vala çok mu cahil kalmışım. Dur bakayım internetten 😂😂
TombulHatun erkekler kırmızı da seviyormuş gecelikte ne kadr dogru bilmiyorum kırmızıda al kız
Etipetito evet güzel şortlu takımlar var. Bende yeni evliyken hep giyerdim de çocuklardan sonra baya yorgun düşüyorum
incinmissindedi 3 kırmızı 1 bordo var 😂
TombulHatun benim bikaç tane daha almam lazım daha şey olanlardan
incinmissindedi tabiki canım
- Düzenlendi
incinmissindedi zamanında öğrenciyken H&M’den almıştım dantelli altı çıtçıtlı bebek zıbını gibi bi şey ama +18😜 tavsiye ederim canım😁 bu arada orada yanlış yazmışım canım bodysuit olacaktı🤭