Bahtsizbedevi_ amin inşallah 🙏 bir tık üzdü ufaktan kendimi hazırlamıştım bu kadar gün olunca belki önümüzdeki aylardan birinde olur

buzdankalpler kız ben 5 ay fln uğraştım çocuk düşünüyorsan zaten önce doktorla gorusmen gerekiyo sana yumurtlama gününu ve yumurta çatlatma için ilaç folikasit fln verir

kizatasozu buradaki doktorlar öyle bir şeyin takibini veya ilacını vermiyorlar sadece folikasit verdi gebelik istediğim için zaten her çocuk düşünen anne adayının kullanması lazımmış o da gebe kalmak için değil zaten

kizatasozu evet biraz farklı burda önemsenen bazı şeyler türkiyede önemsenmiyor ama rahatsızlığın var test yapılması lazım şu testleri yapmamız lazım demiyolar sen söylüyosun hangi testleri istediğini. Buna hiç alışamayacağım. Mesela jinekoloğa gittin enfeksiyon testi yapılması lazım sen istemeden test yapılmıyor. Ya da yorgunluk çarpıntı vs rahatsızlığın var kan testi yapılıyo sen demeden bazı vitaminlere bakılmıyor illa şuna da baktırmak istiyorum demen lazım. Burada bir klinikte türkiyede çalışmış bir doktor vardı arkadaşım önermişti doktor acil değilse doktora türkiyede gitmeye çalış dedi

kizatasozu ay değil mi ama hangi test lazım anlamak için bilmek zorunda mıyız çok bilmek istesem tıp okurdum diyeceğim o dahi yeterli değil her doktor her alana hakimmiş gibi bu tavra düzene asla alışamayacağım

buzdankalpler benim adetim çok düzenliydi her ay ya 1 gün önce ya 1 gün sonra gelirdi 3 gün gecikmişti o zaman dediğniz gbi klask bir belirti adetim gelcekmiş gbi aynı ağrılar oldu bende hatta gelmesini bekledim mide bulantım çok olmuştu resmen hamile kaldığım ilk hafta hastaneye gidip iğne yaptırmıştm hatta haberim yoktu ve en önemlisi belimin tam ortasında çok yoğun bir ağrı oldu mesela ben et çok severim yediğimde öğürmüştüm en sevdiğim yemekten soğudm adet günüme 2 gün kala test yaptım çıkmadı geçtikten 3 gün sonra yaptığımda net bi şekilde çıkmıştı şuan 11 haftalık hamileym 🥰