beyazmelek bzde hertürlü yaparz mecbur almam için az uzaması lazım. Alamasam bile hiç yadrgamaz bugüne kadar bşşey demedi . Yeterki yapalım o önemsiz 😂
Eşiniz ansızın istediğinde yapıyormusunuz
beyazmelek o yuzden hep temizim😂 sadece terliyorum bazen cok 2dk vücudumu yıkayayım diyorum ama nadiren oluyo bu
jartiyerlikadin bende bazen dyorım 2 dk bekle dye yok yok gel dyo 😂😂zaten yıkancan dyo ,adamjn gözzü bşey görmüyo
beyazmelek ben hep hazırlıklıykmdır her gün yatağa girmeden duşumu alırım eşimde öyle çok takıntılı bu konuda
Bende temiz gezerim sürekli ama çocuktan olurda vakit bulamazsam önemli değil onun icin her turlu yapıyoruz 😂
beyazmelek ben ağda yapanlardanım ve çok seyrek biraz az tüylüyüm problem olmuyor çok fazla uzamasını beklemem tüylerin pis görmez eşim
Hangi birine hazır ve nazır olalim 🙄 Bizimkinin umrunda olmaz ama ikimizde çoğunda temiziz
Nietzsche Of evet eşimde dişimi fırçalayayım diyorum getir getir fark etmez diyo 😂😂😂
jartiyerlikadin hahahah getir getir nedir😂😂😂neyi götürüyosun
Nietzsche kendimi 🤣🤣🤣🤣
beyazmelek gözü dönünce kıl tüy görmüyor eşimin, epilasyon yaptırmıştım zaten çok seyrek tüylerim. Seks yapmamak için bahane değil zaten, erkekler ille traşlımı seks yapıyor sanki
Slinszr iki günde bir jilet mi yapıyorsun canım
beyazmelek Öyle hazırlıksız yaptığımız olmuşdu bir iki defa oda hiç lafını bile etmemişdi.Çünkü her zaman temizimdir.Sorun olmuyo☺️
beyazmelek ben soyluyorum temiz de değilim ama filan diye yoksa çok utanrım
OzlemAx sanmıyorum canım çevremde var öyle almayan