incinmissindedi ben senin yerin de olsam ki zaten yapıyorum çocukları 2 saatliğine bırakırım onlara evimi ocağımı toplar sonra da alır mis gibi otururum. Ama sen değil eşin arayacak. Eşimin işi var iki saat bakın diyecek

incinmissindedi kesinlikle yapma bi bahane bul annenin evine git bayram yaklaşıyor zaten şahsen ben yapmam yaparsam görümceler ile birlikte yaparım

PiTi düğünlerde fln yapıyor bırakıyır onlara biz halay çekicez diyor ama normal günlük kaynanam bakmaz durmuyor covukların bakamam der. Bazen 2 dk bakar gelir ben ocagama bakarım geri gidip alırım durmuyor diyor

• PiTi bunu yanıtladı.

Biyiklim vala görümceler bayramda gelip 1 er hafta kalacaklar kendileri gelio yapsın ki ben asla elimi sürmem bana yardımı olmamış kişiye ben neden yardımcı olayım. Ki biliyorum yapsam gecesinden sabaha kadar agrıdan kıvranırım kendimkini mecbur olmasam yapmam.

lgrth ay öyle vala. Gecen sene dogumuma 10 gün kalmış tı yardım etmedim diye surat asmıştı bende eşime dedim ben bu haldeyken iş için surat asıyorsa artık asla yapmam diye yapmadım da.

lgrth Ha o zaman iyi yaptır görümceye 😂

incinmissindedi eşinde anlayışlıysa baskılamıyorsa sıkıntı yok o zaman konuşup dursunlar 😂

Biyiklim aynen bir şekilde hallolur gerçi kalabalık oldukça işte çok çıkıyor ama bakalım 😅

incinmissindedi bana laf düşmez demesi kolay oluyor ama bence e nciyu yapmayacaktin çünkü ikincide yapan bunda da yapar ama sana kalmış insllhistedigin ilgiyi alirsin

lgrth yok kız daha çabuk hallolur 😅

Biyiklim benim kayınbaba biraz meraklı gezmeyi de seviyor her işin içinde olunca işler zorlaşıyor bakalım hele umarım beni yormadan işler çabuk biter 😂

incinmissindedi valla canım alıştırmaya çalış eşin konuşsun ikna etsinler arkadaşımın çocuğu durduysa her çocuk durur diyorum ben. Senin için çok zor olur yoksa bazen destek gerekir

lgrth hakket bu kayinbabalar niye bu kadar meraklı 🤣

lgrth değilsin değilsin de benim ki aşırı meraklı yanımda değil ama her gün arar napıyoruz diye 😂