PiTi düğünlerde fln yapıyor bırakıyır onlara biz halay çekicez diyor ama normal günlük kaynanam bakmaz durmuyor covukların bakamam der. Bazen 2 dk bakar gelir ben ocagama bakarım geri gidip alırım durmuyor diyor
Kızlar bi dertle geldim
Biyiklim vala görümceler bayramda gelip 1 er hafta kalacaklar kendileri gelio yapsın ki ben asla elimi sürmem bana yardımı olmamış kişiye ben neden yardımcı olayım. Ki biliyorum yapsam gecesinden sabaha kadar agrıdan kıvranırım kendimkini mecbur olmasam yapmam.
incinmissindedi kocan anlıyorsa durumunu sorun yok zaten 😂 erkekler empati yoksunu ya
lgrth ay öyle vala. Gecen sene dogumuma 10 gün kalmış tı yardım etmedim diye surat asmıştı bende eşime dedim ben bu haldeyken iş için surat asıyorsa artık asla yapmam diye yapmadım da.
incinmissindedi böyle ol kısasa kısas bu hayatta
incinmissindedi eşinde anlayışlıysa baskılamıyorsa sıkıntı yok o zaman konuşup dursunlar 😂
incinmissindedi bana laf düşmez demesi kolay oluyor ama bence e nciyu yapmayacaktin çünkü ikincide yapan bunda da yapar ama sana kalmış insllhistedigin ilgiyi alirsin
incinmissindedi bence gitme çünkü gelinler kaynanaya bakmakla yükümlü deil
incinmissindedi sende ona aynısını yap hakedene hakkettiği gibi davranmak gerek
incinmissindedi valla canım alıştırmaya çalış eşin konuşsun ikna etsinler arkadaşımın çocuğu durduysa her çocuk durur diyorum ben. Senin için çok zor olur yoksa bazen destek gerekir