aynoluyonoluyo 2 yaş sendromu olabilir . Kafamı karıştıran şey göz teması ve ismiyle hitap ettiğiniz halde bakmamsı .
Bu çocuk neden böyle?
aynoluyonoluyo çocuk psikiyatrisine bir götür istersen canım en doğrusunu sana o söyleyecektir. Bu arada kanat çırpma hareketleri vs var mı
aynoluyonoluyo 18 aylık olacak kızım aynı böyle değişti 17. Ayda hırçınlaştı ısırma vurma kafasını canını yakacak kadar sert defalarca yere vuruyor cavur gibi herşeyi anlıyor ama işine gelmiyo akşama kadar cocuğum yapma diye yırtınıyorum adını söyleyince bakmıyor bile mahsus babasına seslen diyprum tekte dönüp bakıyor sana bana eziyetleri işte😂🥲
Sutlucikolati askım cizgi film izlemiyor denecek kadar az haftada toplasan 1 saati bulmuyordur ondada sar sar makara felan izliyor
2minnosannesi insallah🥲 bezdim😩
Smartlady evet benimde kafamı karıstıran o 10 kere sesleniyorum birinde anca bakıyor
PiTi kanat çırpma gibi değilde ellerini çırpar gibi çok sallıyor son bir iki gündür kendi kendine sallanma takıntılı şekilde aynı hareketi yapma basladı.. kendi kendine gülüyor ağlıyor🤦♀️🤦♀️ allahım kafayı yiyeceğim ya en erken buldugum randevu nisan sonunda😩
aydaksiyahkedi bunlar bizden ne istiyor ya canımdan bezdim
aynoluyonoluyo durumun varsa özele götürmeni tavsiye ederim canım
PiTi aşkım durumum iyi çok şükür ama almanyada yaşıyorum öyle özel hastane bildiğim kadarıyla yok klinikler var sadece bir tane buldum yarın sabah gidiyoruz insallah💕🙏 umarım hersey güzel geçer🙏
aynoluyonoluyo naptınız canım
aynoluyonoluyo telefon yada TV izliyomu ?
PiTi bugun gittik doktor hemen anladı otizmden şüphelendiğimizi ama bir sorun yok dedi başbaşada kaldı doktorla vs sadece biraz dikkatı dağınık bir çocuk dedi ama ilerleyen dönemlerde düzelebilecek bi durum dedi🙏 çok şükür hersey iyi canım
kizatasozu haftada toplasan bir saat etmez izlediği çizgi film. 3 4 gün hiç izlemiyor sonra açıyoruz 10 dakika izliyor 2 3 gün sonra bi 10 dakika daha o şekilde yanı ekranıda istemiyor zaten canım
aynoluyonoluyo halla halla sen bı çocuk doktoruna götür ihmal etme o seni yonlendirir
kizatasozu götürdüm askım bugun bir sorun yok sadece dikkatı dağınık dedi
aynoluyonoluyo iyi bari düzelir zamanla o
aynoluyonoluyo çok sevindim canım naçizane fikrim atipik otizmi yenmiş bir çocuğun annesi olarak söylüyorum tv yi vs kesinlikle kes
Normal dışı hareketler bir pedogog ve psikiyatri görmesi gerekiyor buraya yazmakla ekranı kesmekle zaman kaybetme
aynoluyonoluyo yüksek ihtimal cocuk stresli gergin bir ortamda büyüyordur anne mutsuzdur vs vs cünkü cocuklar aslında ailesinin yansıması ne görürse o oluyor belki onceden sizde böyle degildiniz son zamanlarda sıkıntılarınız olmustur o da cocuga gecebilir veya aile öyle kişilerle cok görüşüyor olabilir ne biliyim kayınvalide veya annede cocuk kalıyorsa..