Bahtsizbedevi_ maşallah keşke bizde öyle olsak 😂
zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
lgrth darısı size ozaman 😂
Bahtsizbedevi_ aminn 😂
Hahaha zulalin aşiretinde olup asla kilo veremeyenler için 1 dk’lık saygı duruşu 😂😂
Cicekliperde attığım fotoğrafı siler misin
yesilisevdotunukoru he hatırladım ayseuslu ozaman o tanıdık geldi :) hamilelik güzel şey vesselam :) ama insandan cok şey götürüyor dediğin gibi 😖
pembeportakal o ne demek anlamadım 🫣🫣
bossmom 65 bi kadın için ideal bence gayet iyisin hamilelik kilonla :)
lanjalee hosbuldum canım sağol ❣️ diyet demeyelim aslında yaşam tarzı :) bence ne kadar aç kalırsan o kadar tok oluyorsun. şuan açım evet ama bir iki saat sonrw vücut buna alısıyo biraz dayanmak lazım sadece ✌️
SuVeAtes şuan kaç kiloydun birde boyun kaç ? zaten kafada tamam dedim mi bitmiştir :) birde sabır lazım. bu kiloyu bir ayda almadık bir ayda hepsi gitsin sadece biraz sabır ve istikrar
seraydural98 güldüm ya 😂😂😂 açken bile kilo almak :))) vücut da şaşırdı demekki napıyo bu diyor:) evli misin çocuk var mı
aykirikadin hosbuldum canım :) etiketlerine dayanamadım geldim :) teşkkr ederim bu arada hiçbi etiketinde olmamama rağmen beni de etiketlemişsi :) vefalı insan 💕💕
pregabalinn verirsin vermemen için bi sebep var mı :)
Etipetito hep tetiktesin yani :) bence kilo vermeye çalışma ama mevcut kilonu koru
bitterdelisi24s 7 yıllık evliyim hasimatom var troit yani hormon alıyorum o yüzden bağırsaklar çalışmıyor o yüzden 3 hamilelik geçirdim ilki düşük ikincisi doğumda öldü sezaryenle oldu 3 ncü sağlıkla kucağıma aldım şükür