Cicekliperde ramazan dışında veremedim bir de ramazanda deniyim dedim sanırım daha çok kilo alicam umarım bu sefer kendimi şaşırtmayı başarabilirim🥲
En iyi ne ödem atma yağ yakma yollariii
yesilisevdotunukoru evet tek kişilik şekersiz kahve pişir içine yarım çay kasigi tarçın ve limon sık azıcık iç aç karına etki eder ama Yemen’e dikkat etmen lazim
yesilisevdotunukoru yaparsın cnm kendini motive edicek bişey bulman lazım mesela sana dar gelen bı kıyafet gözünün önünde dursun onu giyebilmek için zayiflarsin
kizatasozu tok mu tutuyo odem mi attiriyo onu anlamadım 🥲
- Düzenlendi
kizatasozu dar gelen bütün kıyafetlerimi satılığa koydum eski bedenime göre bir iki tane güzel elbise alıyım dedim motive olup zayiflarim diye ikisinde kalıbı büyük şekilde geldi bu halimle bile bol durdu 🤣bahanenin böylesii😁
yesilisevdotunukoru korkma bende öyle düşünerek başladım tabi bana birşey olmadı sana olmaz zararı asla diyemem ama hiç kendime azimli değilim diyet yapamıyorum olmuyor sin çare oldu kahve isi
cicibebeee Trendyol da sahte satılıyor güvenmiyorum ben Instagram da Merve asya sayfası var
yesilisevdotunukoru 2 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı (1 parmak eksik) bal
1 çay kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
3 su bardağı un
1 su bardağı ceviz (iri kıyılmış)
Yumurta ve sıvı yapı çırptıktan sonra süt ve balı ekliyosun karıştırınca un kabartma tozu tarçın. En son cevizi ekle karıştır fırına ver. 180 derece 40 dk yazıyo. Doymadan masadan kalkmayanlardansan eğer yemeği olabildiği kadar yavaş ye. Yemekten önce 1 bardak su iç bu şekilde daha az yemeye başlayacaksın midenin küçülmesi lazım. Ne kadar egzersiz yaparsan yap tatlıya şekere saldırırsan ihtiyacından fazlasını yersen olmaz. İlk kilo vermek istediğim yıl elma diyeti diye bir şey okudum denedim çok fazla tuvalete çıkarıyor 1 hafta kadar uyguladım zararlı olabileceğini düşünüp bıraktım belki 3 4 gün uygulayabilirsiniz. Dikkatli olmanız lazım sadece. İshal olduğunuzu zannedebilirsiniz. Sindirim sisteminizi boşaltıyor. Ama her şeyden önce nefsinizi terbiye etmeniz gerekiyor. Yemeye alıştığınız için kendinizi aç zannediyorsunuz. Aslında aç değilsiniz sadece alışkanlık. Bağımlılık gibi.
yesilisevdotunukoru hahahahaha olaya bak 😅😅
yesilisevdotunukoru ikisideeeee
yesilisevdotunukoru ay ben kilo almışım bile. Hiçbir Ramazan kilo vermedim
yesilisevdotunukoru Bende doğumdan sonra bayaa saldım ve elime ağzıma asla hakim olamayan biriyim. Oruç tutuyorsan sahurda bir haşlanmış yumurta bir bardak kefir biraz ceviz iki adet hurma ye. İftarda bol salata yağsız (cevizli olabilir) ekmeksiz çorba iç. Doyurur zaten. Doyumu salata da bul. Tatlı yerine hurma kuru kayısı kuru üzüm tarzı tüket. Günde oruç tutmuyorsan 3 lt su iç iki bardak yeşil çay. Özellikle ödem atmak için 2lt suya salatalık maydanoz limon koy iftardan sonra yavaş yavaş yatana kadar iç. Mükemmel ödem atıyor WC ye çıkartıyor sık sık. Oruç tutmuyorsan bunları gün içerisinde kendine göre uyarla. Uyku saati ve egzersiz de önemli tabi