bittercikolataa letafet aşkım maşallah de nazar falan değmesin😃 bekarken bende mast yapıyordum ama evlendikten sonra ihtiyaç duymuyorum, kocam ben boşalmadan boşalmaz sağolsun ben geç geliceksem de yardımcı oluyor
letafet firdevskartal o kadar sıkıldım ki bu durumdan 3. Kocayı alsam yine bişey farketmeyecek iyisi bizi bulmaz 😂
gokyuzununsonesi Serap61 yalnız olmadığıma inandırdığın teşekkürler aşkoo :) yakalanma hazzı ve azgınlık ilişkisiyle dahada yükselmek…
gokyuzununsonesi dertetmempertederim sonunda bacım tatile gidip geldim vibratörün elinde :) hayırlı oldun güzel orgazmlarda kullan vibratörün girmekten parçalansın vajinan bollalmasın aminnn 😍🩲
dertetmempertederim gokyuzununsonesi güzel ama temassızlık var pilinde o yüzden bazen yavaşlıyo o yüzden
gokyuzununsonesi dertetmempertederim değiştir bence ve bebek yağı kullan çok iyi oluyor ayrıca nasıl bir şey aldın
gokyuzununsonesi dertetmempertederim ilk başlangıç seviyesi olmuş ama zevk vereceğinden eminim. Eşinizin penisinden büyük olursa ve gizli aldıysanız sürekli kullanımda vajinna bollaşma yapabiliyor.
vahsikelebekk letafet aslında mastürbasyon bana kısa anlık keyif veriyor o anı geçiştiriyor hani ama eşimle olanda uzuuuuuunn süre sürüyor o anın zevk patlaması🤭🌝