bittercikolataa letafet aşkım maşallah de nazar falan değmesin😃 bekarken bende mast yapıyordum ama evlendikten sonra ihtiyaç duymuyorum, kocam ben boşalmadan boşalmaz sağolsun ben geç geliceksem de yardımcı oluyor
gokyuzununsonesi Serap61 yalnız olmadığıma inandırdığın teşekkürler aşkoo :) yakalanma hazzı ve azgınlık ilişkisiyle dahada yükselmek…
gokyuzununsonesi dertetmempertederim sonunda bacım tatile gidip geldim vibratörün elinde :) hayırlı oldun güzel orgazmlarda kullan vibratörün girmekten parçalansın vajinan bollalmasın aminnn 😍🩲
dertetmempertederim gokyuzununsonesi güzel ama temassızlık var pilinde o yüzden bazen yavaşlıyo o yüzden
gokyuzununsonesi dertetmempertederim değiştir bence ve bebek yağı kullan çok iyi oluyor ayrıca nasıl bir şey aldın
gokyuzununsonesi dertetmempertederim ilk başlangıç seviyesi olmuş ama zevk vereceğinden eminim. Eşinizin penisinden büyük olursa ve gizli aldıysanız sürekli kullanımda vajinna bollaşma yapabiliyor.
vahsikelebekk letafet aslında mastürbasyon bana kısa anlık keyif veriyor o anı geçiştiriyor hani ama eşimle olanda uzuuuuuunn süre sürüyor o anın zevk patlaması🤭🌝
gokyuzununsonesi İzmir konya kirazlıbahçe tesislerinde evli değilken ufak vibratörümle herkes inmişken eteğimin altından gece karanlığında otobüs yıkanırken yapmıştım
gokyuzununsonesi dertetmempertederim tercih meselesi kuzucum bende gizli kullanıyorum ve bazen ikinci koca olarak gördüğüm için kurtarıcı oluyor. Birde anal krom pluglar var o da tavsiyeli ama yinede hayırlı olsun kuzucum
dertetmempertederim gokyuzununsonesi ayy o plug falan asla bana göre değil gizli ama çıkarıcam bi gece ilişki esnasında kullanmak için aldım ben sadece iyi zamanı kolluyorum 😂
gokyuzununsonesi dertetmempertederim ben o cesareti hiç bulamadım. Ama anal plug olayını dışarıda bir defa taytla denemiştim zevkliydi. Çok ayrıntı verdim.
dertetmempertederim gokyuzununsonesi dişarda mıııı 😬😬 yok anam orama hiçbir şey yaklaştırmaammm çok korkuuuuuğğğnnnçççç😱😂😂😅