lgrth boy da var tabi çok beğenerek aldığım şeyleri de iade ediyorum bu yüzden 🥲
Kizlarrr tesettür elbiseeee
yesilisevdotunukoru hep yeni şeyler almak ister insan ya
yesilisevdotunukoru pazarium diye bi uygulama var sıfır 2. El değil ve elbiseler 125 tl den başlıyor çok uygun tunikler 100 tl eşarplar 50 tl den başlıyor iç çamaşırları da var gerçekten çok uygun ve kalite
yesilisevdotunukoru bende gurbetteyim benimde kimse yok ama öyle bir yerdeyim ki benim muhakkak güzel giyinmem lazım 😁gezmeye denize gideriz belki bayramda
- Düzenlendi
yesilisevdotunukoru ölçüsüne bakmadan almıyorum hatta kışın bir elbise aldım tüm butiklerde sitelerde 130-135 cmdi en son bir yerde 140 cm buldum aldım tam oldu 😂 tabi scuba kumaş diye çok şişko gösterdi de hamileyken giyilebilecek en rahat modeldi 😂 o da instyle markadan 😂
yesilisevdotunukoru canım ben trendyoldan alıyorum hep
yesilisevdotunukoru tarzın nasıl? Bütçen ne? Ona göre birkaç yer söyleyebilirim
bossmom yeniden ziyade ihtayac olunca almak zorunda insan
ayazz kız o da var ordan hiç alışveriş yapmadım biraz daha bakayım belki bulurum bişey
Biyiklim valla bende öyle bir yerdeyim ki herkes modacı gibi giyiniyor ama banane 😂feracesiz çıkamıyorum asla
yesilisevdotunukoru ben yaptım herşey göründüğü gibi geldi kaynanam bile ordan alışveriş yapıyor 😄
lgrth kız bende bakıyorum ama herkes ölçü eklemiyor o da bana denk geldi çocuk elbisesi gibi durdu üstümde iade ettim son aldığımi da ,rahat kumaşları bende çok seviyorum onlara bakıyorum daha çok bulursam ne ala
Bahtsizbedevi_ Trendyol artık kesmiyor beni hep aynı şeyler çıkıp duruyor karşıma 😅
Cicekliperde sade ve rahat kumasli olanlara bakıyorum çok renkli desenli şeyler tarzım değil ,bütçem de çok sınırli 500 2000 TL arazi arası marka takıntım olmadığı için ucuz yerler olsa daha iyi olur teşekkür ederim 😊