• Düzenlendi

yesilisevdotunukoru ölçüsüne bakmadan almıyorum hatta kışın bir elbise aldım tüm butiklerde sitelerde 130-135 cmdi en son bir yerde 140 cm buldum aldım tam oldu 😂 tabi scuba kumaş diye çok şişko gösterdi de hamileyken giyilebilecek en rahat modeldi 😂 o da instyle markadan 😂

egce direkt program indir

• egce bunu yanıtladı.

egce playstore dan indir

ayazz en basiti 200 tl den basliyo

ayazz tamam canm teşekkür ederim

ayazz kız o da var ordan hiç alışveriş yapmadım biraz daha bakayım belki bulurum bişey

Biyiklim valla bende öyle bir yerdeyim ki herkes modacı gibi giyiniyor ama banane 😂feracesiz çıkamıyorum asla

lgrth kız bende bakıyorum ama herkes ölçü eklemiyor o da bana denk geldi çocuk elbisesi gibi durdu üstümde iade ettim son aldığımi da ,rahat kumaşları bende çok seviyorum onlara bakıyorum daha çok bulursam ne ala

Cicekliperde sade ve rahat kumasli olanlara bakıyorum çok renkli desenli şeyler tarzım değil ,bütçem de çok sınırli 500 2000 TL arazi arası marka takıntım olmadığı için ucuz yerler olsa daha iyi olur teşekkür ederim 😊

yesilisevdotunukoru ben emin değilsem almıyorum çünkü mankenler genelde 160-165 civarı ve zayıflar elbise onlardan akıyor ama ben o boyda da olsam kilo kaldırır yukarıya her türlü kısa duruyor rahat etmiyorum etek desen kalça topluyor yukarıya 😂140 cm aşağısı bir şey almıyorum 😂 bir de kumaş içeriğine bakmadan almam asla polyester poplin tarzı şeyler hiç tercihim değil hem görüntü olarak basit duruyorlar hemde rahat değiller😂