Diyalloa gerçekten artık canımı sıktı kim görse ay nekadar zayıfsın diyor boyum kısa da değil uzun biraz zayıf duruyorum oyüzden valla cok bunaldım insanların zayıfsın demesinden
Kilo almak istiyorum!!!!
Rouge işe yarıyorsa bizde kullanalım ya
Savasedefff işe yaradı ama sonucta ilaç yani onu unutmamak lazım kilo aldı ve bıraktı kullanmayı
Rouge daha sağlıklı bi yöntem beslenmek fakat biz beslenerek alamıyoruz oyüzden takviye malesef şart
Sipraktin iştah açar ben çok kullandım çok yaradı. ilk hafta sersem sersem gezersin uyku hali olur sonra bünye alışıyor yiyosun içiyorsun doymuyorsun..
Savasedefff canım uyku da yapıyor bebeyle sıkıntı ya 😂
SevDakuSu3356 ilaç galiba alerji ilacıydı yan etkisinden yararlanıyorduk🙃
deleted1 aynen. Kilo almak için yapmadığım şey kalmamıştı bir tek sipraktin yaradı.
Ama bebeğin varsa tavsiye etmem.
Savasedefff yiyorum ama kilo alamıyorum diye bi şey asla yokkkkkk demek ki yetirince yemiyorsunuz. Yeterince yedikten sonra kilo alamıcak insan yoktur. Makarna ve pilava aban ekmek ye günde 1 ekmek yemelisin en az. Kuru meyve yemelisin. Yersen alırsın yani üzülme
Savasedefff gece yatmadan yarım saat önce fıstık ezmesi bebe bisküvisi bal süt badem muz bu ları blend edip içmeyi denesene bi 1 hafta boyunca
- Düzenlendi
Savasedefff bak ben sana kesin çözüm tabi başta yine olmuucak deme inan bende çok uğraşırdım boyum 167 3 4 ayda 6 kilo aldım yatmadan cici bebe süt bir yemek kaşığı ceviz içi ve pekmez mama gibi ye yat 3 ana 3 ara öğün tıka basa ye 49 dum 55 oldum hedef 60 giydiğim hiçbir şey yakışmıyordı şimdi yine iyi emziriyorum o da tatlımı evde hep yaparım tepsi tepsi meyve kuru meyve çikolata ne biliyim mutfak yolun olsun hep bir zaman sonra miden genişliyor
Tartıda aldığını görünce aldıkça alasın geliyor
Savasedefff troitlerinizin hızlı çalıştığıni düşündüm ben bence bir dahiliye uzmanina görünün kulaktan dolma vitamin yada takviye ilaç iyi değil en azından bı kan tahlili yaptırip doktordan tavsiye almanız daha mantıklı sağlık bu sonuçta😉
Neleroluyor bu söylediklerinizi tabiki akıl edebiliyorum hiç bir sorun yok hersey olması gerektiği gibi çıktı 😉 zaten sorumda da hiç birsekilde kilo alamamakla ilgiliydi.
Sonsuz_ aslında biliyomusun cok sık yemek yerim. Fakat mesela ben doyunca sofradan kalkarım belki de doymuyorum doyduğumu zannediyorum. Tatlı çerez falan cok tüketirim aslında evde tatlı eksik olmaz hep yaparım evde yemek yeme kültürümzde daha cok karbonhidrat ve et türüdür mesela
benim aşırı metabolizmam çalışır hiç zorluk yaşamadım belki de oyüzden
Kafayı yicem ya ben kilo vermek için bir taraflarımi yırtıyorum bacım mutfagin önünden geçsem 3 kilo alıyorum gel sen düşün halimi bide sezeryan doğum kilosu 6 ay oldu hala gitmedi 70 kilo evlendim 87 hamile kaldım ilk 3 ay 80 oldum 107 doğuma girdim 97 düştüm doğumdan sonra simdi 89 um ne kadar oynak kilom varmış yazarken farketim😅😅
Savasedefff günde 4 ekmek ye abur cubur bol tuket 2 ayda 48 den 57 ye çıktım