perimasali802_ 😂😂bende trebdyoldan ilk defa blezer ceket alıp giymek istedim bedenimin bir beden küçüğünü aldım ama yinede bol geldi eşim gördü dedeme benzemissin dedi sokakta görüyorum kızlar o kadar güzel kombin yapıyor ki ceketle ben giyince dede oluyorum dndndmdkdksmksks
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
Gamzekck ah benim bacım en azından ceketle kurtarıyorsun ben kaban giyince Cüneyt efendiye benziyorum 😂
perimasali802_ sen yine Cüneyt efendiye benziyorsun ben çok uzun kaban giyince bizim köydeki imama benziyorum nsmskskssk
Gamzekck airfryer😂 o kadar hevesle aldım ki ama aşırı pişmanım hiç beğenmedim patates felan kupkuru oluyor yemeklerinide sevmedim öylece kaldırdım ortalıktan.. philps kahve makinası şu bilmem kaç çeşit kahve yapan makınaları varya onuda aldım ama ondanda pişmanım çalışırken sanki darbeli matkap çalısıyor gibi o kadar sesli çalısıyor ki oğlum uyurken açamıyorum ayrıca temizlemeside zor iç kısmını felan. Ama yinede kullanıyorum eşime çok baskı yapmıştım 700 euro gibi bir para verdirmiştim😂😂 vee son olarakda sanırım dyson🤦♀️ v15 modeli var bende evet pratik güzel ama şarjı çook geç doluyor benim evimde yasak duvara monte edemedim o yüzden sürekli şarjda bırakma imkanım yok. Bazen tam temizliğe baslıyorum alıyorum elime ya şarjı yok yada çok az şarjı var.( ben takıyorum arkamdan oğlum çekiyor şarjdan o yüzden hiç dolu yakalayamıyorum)😂. Ayrıca bence detaylı temizliğe olmuyor yani bende miele kablolu süpürge aldım şimdilik ondan çok memnunum süpürge arayısı olanlara önerimdir🫶🏻🫶🏻ha bide 0-3 ay bebek giysileri. O kadar çok almısım ki zaten coğu oğluma olmadı oğlum kilolu ve boyu uzun bir bebekti. Kimisinide bir kere anca giydi kaldırdım öylece komple çift kişilik bazanın altı hurclarla bebek giysisi dolu atmayada kıyamıyorum cunku çoğu daha etiketiyle duruyor🤦♀️🤦♀️
aynoluyonoluyo ayyy airfryer bende almak istedim ama heves edip istediğim için sonra kullanmam dedim ben zaten normal yemeği bile usene usene yapıyorum bana gitmezdi zaten alan kimsede memnun değil sus olarak kalmış
@“aynoluyonoluyo”#p1426438kahve makinesi almak istemedim çünkü ayriyetten kahveleri bitse kim ugrasicak aman off dedim, Dyson v 15 almak istiyordum mağazaya gittim alicaktim ama baktım çekiş gücü çok düşüktü benim halilara bu gitmez diye almadim gidip Fantom aldım 😂😂ama hala dik Süpürge arayisindayim Philips silen süpüren istiyordum oda bilmiyorum o kadar parayı hak ediyor mu cidden
aynoluyonoluyo dysonu halinizdada kullanıyorsunuz değil mi
aynoluyonoluyo miele ismini çok duydum ya dik süpürgesi de vardı sanırım acaba dik supurgeden memnun kalan varmı peridede
@Gamzekck Kesinlikle Airfryer eşime ne kadar dil dökmüştüm alırsın gönlün geçer diyerek aldı öyle de oldu şimdi süs gibi duruyor fırını daha çok kullanıyorum keşke almasaymışım 🤭😁
aynoluyonoluyo yeni olunca insan çıkarmaya kıyamıyor bir de kendi bebeginin olunca , ben bile yeni yeni kızımın kıyafetlerini dağıtmaya başlamıştım, hamile olduğumu öğrenmeden önce benim ikinci bebeğim erkek olucak dedim kızımın mayolarini bikinilerini dağıttım ama ikinci bebeğimde kız geliyormuş bir tek mayoları verdigime pişmanım çünkü çok seviyordum kızımın bikinisini ve mayosunu aynısını bir daha bulamam 😂😂ama dediginjz gibi 0 3 ay fazla alınmamalı ben iki takım 0 3 tek aldım bir Kaç tane de 1 3 ay aldım öyle kullandik
sumeyraasell ay bir kurban daha 😂😂cidden sosyal medyanın bize dayattığı öve öve bitiremediği şeyleri fenomenler bile kullanmıyor hepsi para tuzağı ben onun yerine hamur yoğurma makinası aldım iki yıldır kullanıyorum elim ayagim o benim