@“aynoluyonoluyo”#p1426438kahve makinesi almak istemedim çünkü ayriyetten kahveleri bitse kim ugrasicak aman off dedim, Dyson v 15 almak istiyordum mağazaya gittim alicaktim ama baktım çekiş gücü çok düşüktü benim halilara bu gitmez diye almadim gidip Fantom aldım 😂😂ama hala dik Süpürge arayisindayim Philips silen süpüren istiyordum oda bilmiyorum o kadar parayı hak ediyor mu cidden
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
aynoluyonoluyo dysonu halinizdada kullanıyorsunuz değil mi
aynoluyonoluyo miele ismini çok duydum ya dik süpürgesi de vardı sanırım acaba dik supurgeden memnun kalan varmı peridede
@Gamzekck Kesinlikle Airfryer eşime ne kadar dil dökmüştüm alırsın gönlün geçer diyerek aldı öyle de oldu şimdi süs gibi duruyor fırını daha çok kullanıyorum keşke almasaymışım 🤭😁
aynoluyonoluyo yeni olunca insan çıkarmaya kıyamıyor bir de kendi bebeginin olunca , ben bile yeni yeni kızımın kıyafetlerini dağıtmaya başlamıştım, hamile olduğumu öğrenmeden önce benim ikinci bebeğim erkek olucak dedim kızımın mayolarini bikinilerini dağıttım ama ikinci bebeğimde kız geliyormuş bir tek mayoları verdigime pişmanım çünkü çok seviyordum kızımın bikinisini ve mayosunu aynısını bir daha bulamam 😂😂ama dediginjz gibi 0 3 ay fazla alınmamalı ben iki takım 0 3 tek aldım bir Kaç tane de 1 3 ay aldım öyle kullandik
sumeyraasell ay bir kurban daha 😂😂cidden sosyal medyanın bize dayattığı öve öve bitiremediği şeyleri fenomenler bile kullanmıyor hepsi para tuzağı ben onun yerine hamur yoğurma makinası aldım iki yıldır kullanıyorum elim ayagim o benim
Ev tipi lazer aleti. Bir hevesle aldım ama ağda gibi kurulum psikolojik hazırlık gerekiyor onu yapmak için vakit alıyor. İlk zamanlar hevesle yapılıyor sonra kenara. Bence parasını verip lazer merkezine gitmek çok daha mantıklı. Daha güçlü makinelerle daha hızlı hallediyorlar.
kurklukadin ciddimisin ya 😔😔
Gamzekck evet kaç aydır duruyor kenarda üşenmesem yaparım da ciddenbir üşengeçlik oluyor kılları jiletlemeye devam😅
kurklukadin ben lazer merkezine gidiyorum ama bir türlü alışamadım gidip gelmesi ayrı zor oradaki elemanların düzgün almaması ayrı dert yani nefret ettim bende ev tipi alicaktim doğum sonrası başlamak için eşimide ikna etmiştim hatta , evde rahat rahat kendim yaparım demiştim . Braun ve Philips arasında gidip geliyorum sürekli kafam çok karışık
kurklukadin 😂😂peki güzel alıyor mu markası ne memnun kaldınız mı kullandıktan sonra
- Düzenlendi
Gamzekck ben Braun pro 5 aldim üşenmeyip kullanınca 3 ayda falan baya azaltıyor. Riskli bölgelere sürmemek gerekiyor çünkü sonradan arttırabilir. Üst kol- yüz gibi.
kurklukadin ben lazere üst kolumu da yaptırdım cidden artma oldu tüy du kıl oldu 😂😂
Ama yüzüme yapmak istiyorum
kurklukadin yani usenmeseniz memnunsunuz güzel alıyor Braun kaç onlarinda numaraları falan varya hani ona bakayım bende
kurklukadin ay yazmışsınız zaten tam markasını Braun beş kaydetmistim bende ama ya bende sizin gibi usenirsem djsjsksksk
Gamzekck yüz ve üst kol hormon dengesyle alakalı olduğu için bu tarz ürünler veya kendimizin alması kılları arttıyor yüze sürmeyin kesinlikle. Benim de yüzümde vardı liseden beri hormon değerlerim dengesizdi. Değerler düzelse de kıllar kaldı yüze iğneli epilasyon yaptırıyorum 6 aydır.