• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Gamzekck ben ekim gibi başladım dakika fiyatı şu an 40 tl. 65 dk yaptırdım en uzun, 35-40 dk yaptırdığım seaslar da oldu. Sona doğru acıyor yapan kişinin eli hafif güzel bir yer araştırmak lazim iz kalmaması için.

kurklukadin benim arkadaşım gidiyor yüzü için çok benek benek oluyor kabarıyor

Gamzekck airfray 😅
    Çok kahve tüketen biri oldmağm için aslında phlıps lattego
    Ondan sonra braun lazer cihazı her bölgede işe yaramıyor.
    Bebek in sallanan anakucağı elektrkli olanlar
    Hmmmmm gelir daha aklıma

minikooo airfryer kurbanları ne böyle yaaa 😂
      Kız kahve tuketmiyon makinasını niye aliyon djsksksk

minikooo sallanan Ana kucağı almak istiyordum bende 😂😂niye öyle dedin ki şimdi

minikooo braundan biriniz memnun biriniz memnun değil kafam karışıyor benim burada

Gamzekck yani dediğim gibi her bölgede etki etmiyor çok düzenli kullanmak gerekli birde

Gamzekck bebekten bebeğe değişir belki ama ilk 2.3 ay sonra durmadı benim bebeğim

minikooo ben popüler kültür kölesi olmamak için hala Dubai çikolatası yemedim tadını bilmiyorum hala zjsmsksksmmM

minikooo napicam ben şimdi jdkskskks. Kurt düştü içime Philips mi alsam

Gamzekck aaaaaa yok ya güzel o ama ben sadece cevizağacınkini beğendim istanbuldaysan eğer

minikooo bende rahatlık açısından sallamak istemediğim için almak istedim ilk kızımı ben hala sallıyorum ayağımda şuan bunu yazarken de ayağımda iki buçuk yıldır bebek sallıyorum dmsmsksksksk

minikooo hayır değilim ama Dubai’ye gitsem yine yemem yemin ettim kendime djdksksksk

Gamzekck onun sallaması bebek büyüdükçe yeterli gelmiyo işte benimki suan 7 aylık ayakta sallıyorum keske kendi kendilerini uyumaya alıştırsak bebekken emzikte almadı biizm gündüz uykularımz çok az oda beyaz gürültüyle destekliyorum

minikooo bir sürü lumea var gelde seç 😂😂