elisaa48 ailesinin durumu yoksa isteseniz bile nasıl yapacaklardı ki ama benim gördüğüm çevreden eşten dosttan paraları yoksa evlendirmesinler oğullarını diyorlar erkek tarafı da aman iş bozulmasın diye borç harç bir şekilde yapıyor ve o kızların cidden değeri biliniyor bunu gördüm
Geçen sene bi arkadaşım evlendi o kadar aç gözlüydü ki kınasında 5 tane elbise değiştirdi düğünde 3 tane gelinlik değiştirdi bak sadece bunları söylüyorum istediği altın eşyaları demiyorum bile😂 kayınbabası evini satmış bunları karşılayabilmek için ve el üstünde tutuluyor
Bana babam araba aldı bu da hasetlendi kudurdu kayınbabası arsası varmış onu satılığa çıkardı buna araba almak için düşün yani o kadar diyorum 😂

gunduzyuzlukiz çok haklısınız 20 yaşında evlenince insan öyle düşünmüyor aman gerek yok diyor ama yaş ilerledikçe çevresinde de gördükçe kendi değerimi kendim düşürmüşüm diye kızıyor

sanslikralice tabiz vermemek çok önemli her konuda sekste bile taviz vermeyeceksin ki maddi olarakta öyle ama her şey dozunda sana lafım yok hepimizden tecrübelisin

gunduzyuzlukiz taviz tavizi doğuruyor diğer postta da yazmışsın sanırım orada da perdeleri açtırmayan koca varmış benim ki de öyleydi
        Baştan hiçbir şey istemedim maddi olarak sonra her şeye tamam dedim inan hiç değerim olmadı şu an ki aklım o zaman olacakmış insan sanırım kör oluyor ufacık bir taviz neleri doğuruyor bir bakmışsın senin hayatın bitmiş onun kuklası olmuşsun
        Kızlarım siz benim gibi olmayın zararın neresinden dönülse kâr

sanslikralice benim değerimi eşya belirlemiyor bu durum bence karşılıklıdır, eşinin ailesin durumu iyi olmadığı halde herşeyi istemek insanları ora sokmam bana yanlş geliyor aynısı benm anneme babama da yapılsın istemem, durumu iyi olup hiç birşey yapmamak da doğru değil parası varsa insan kendi evladı için her şeyin en iyisi olsun ister, ben de birşey istemeyen taraftayım zaten kayınvalidem tek başına çalışmıyor vs ama eşimle ne istediysek birlikte yaptık kv de yok parasıyla takside girdi eşya aldı evime insanın biraz da içinden gelmeli almak yapmak. Birşey istemediğim halde değerim biliniyor çok şükür el üstünde tutuluyorum 😂

sanslikralice o arkadaşın erkek kardeşi varsa evlenip gelini annesine malını satılırsa neler yapar kim bilir ne kadar yanlış adam belki ömrünü harcadı çalışıp birşeyler yapmam için ama gelin 5 gelinlik giyecek diye evini arsasını satmş çok saçma bana göre çok yanlış

TombulHatun çok haklısınız size katılıyorum benim de erkek kardeşim var bir evin bir oğlu şimdi babam bana araba aldı kardeşim evlenmeden ona ev alalım diyoruz kirada sürünmesin diye onun harici 10 tane 25 gramdan bileziği hazır sadece saat ve saat arkası yüzüğü kolye küpe bileklik seti kaldı onlar da kolay alınır düğününü yaparız eşyalarını alırız bak biz şimdiden düşünüyoruz 20 yaşında daha ki o evlenmeyi düşünmüyor çok küçük 😂 ama bana yapılan muameleyi hatırladıkça bi cinnet geliyor anlatamam😂 ben ailesinden bir şey beklemedim ama ablaları anneleri numuneydi bunu yemeye alışmışlar evlendi kendi evini düşünsün diyen yoktu yemeye devam ediyorlardı sinir olduğum nokta buydu
              Sizin de eşinizle birlikte almanız yapmanız ne güzel önemli olan sevgi saygı huzur içinde yuvanızda olmanız
              Sanırım benim hiç yuvam olmamış maddi olarak istesem zora soksam kıymetim olur muydu diye düşünüyorum ama olmazdı sanırım doğru insan olmadığı için…

TombulHatun var var kocasının erkek kardeşi var 19 yaşında kocası 30 yaşında evlendi şey diyor daha onun rahat 10 senesi var ben o 10 senede kendime ev de yazlık da aldırırım kaynıma da ne yaparlarsa yapsınlar banane ama ben ilk gelinim ona yapılanı istemem diyor açıkça😂😂
                Vallahi kız çok fena ev arsa sattırıyor kaynanasını kayınbabasını evine yemeğe kahvaltıya alamıyor o halde daha kaynanası düğünlerde giyeceği abiyeyi çantayı düşünüyor onu bile o ödüyor düşün

sanslikralice olmazdı onların insanlıkları yokmuş insan istedikten sevdikten saydıktan sonra bir şekilde karşındakinin gönlünü hoş etmesini bilir, hiç birimiz paraya pula tapmıyoruz tek istediğimiz değer görüp sevilmek, işte değer veren yoktan var ediyor, ama öbürü elindekini paylaşmaktan aciz, o aileden kurtulduysan ne mutlu sana,

TombulHatun amin diyeceğim de gözü doymaz😂 babam bana araba aldı tamam mı bu da sürekli araba araba diye sayıklamaya başladı işte ortak bir yerde buluşuyoruz bana diyor ki arabam olsaydı biner gelirdim senin araban var benim yok gitmiş kaynanasına kayınbabasına benim aldığım arabayı göstermiş fiyatı km si ni söylemiş adam arsa satıyor bak
                    Geçen ağzından kaçırdı diyor ki sen araba alınca bende kayınbabamdan istedim de arsa satılmadı daha onu bekliyorum dedi şok geçirdim
                    Sözde en yakın arkadaşım ama hasetlendi onu da aldırırsa zafer kazanmış gibi olacak😂😂😂

TombulHatun bayramlık ben kendime Ghisa dan takım aldım 5400₺ ye tesettürlüyüm bu arada neyse her şeyimi yeni aldım üzerine yelek ayakkabı çanta ipek eşarp aldım bayramlıklarım 15 bini buldu ben alırken de yanımda bir kaçına eşlik etti kocasından 20 bin almış Ghisanın kapısından geçmemiş kişi 3 takım aldırmış her güne bir bayramlıkmış😂 iyi canım hayırlı olsun dedim ama yaptığı açgözlülük değil de ne yani hem fesat hem aç gözlü ama el üstünde tutuluyor ben varya bunun yaptığının binde birini yapsam eski kocam beni vururdu net 😂😂😂

sanslikralice lütfen çok yakın olma ben bu kadar kıskanç hırslı insanlardan korkarm 😂 benm de bir çocukluk arkadaşm vardı en yakın arkadaşm kendi benden önce evlendi ben evlendkten sonra kıskançlıklar başladı yaklaşık 3 senedir konuşmuyorum çok rahatım 😂 ya onlara gittik bir gün yeni hamileyim orada söyledik eşiyle arkadaşıma ordan çıktk apartmandan inerken merdivenlerden düştüm 😂

sanslikralice ya sen bu kişiyle nasıl çok yakınsın Allah için fesatlıktan ölecek bu insan 😂 iyi evli olduğun sürede kocanı kıskanmadı 😂

TombulHatun kıskandı kıskanmaz olur mu kendisi evlenirken benim aldığım bir çok şeyin aynısından aldırdı😂

TombulHatun şimdi biz bayramdan sonra kızımla tatile gideceğiz Kıbrıs’a Allah izin verirse bende söyledim bi kaç gün geçti beni arıyor bizde kocamla tatile çıkacağız Kapadokya mı olsa portakal çiçeği festivali mi diye karar veremiyorlarmış 😂 iyi canım düşün araştır bak dedim şey diyor sen Kıbrıs’a git gel de beğenirsen bizde gideriz demiş dedim otelin yorumları ortada bak karar ver ben beğenirim sen beğenmezsin sonra beni suçlama dedim yok yok bizde gideriz ga diyor 😂 şimdi ben gideyim gelmeye o yola çıkar oraya götürtür kendini😂😂😂