sanslikralice Allah gözünü doyursun ne diyeyim 😂
Evlenirken her şeyi istemek
TombulHatun şükür kurtuldum rabbim bir daha böyle insanlara düşürmesin…
TombulHatun amin diyeceğim de gözü doymaz😂 babam bana araba aldı tamam mı bu da sürekli araba araba diye sayıklamaya başladı işte ortak bir yerde buluşuyoruz bana diyor ki arabam olsaydı biner gelirdim senin araban var benim yok gitmiş kaynanasına kayınbabasına benim aldığım arabayı göstermiş fiyatı km si ni söylemiş adam arsa satıyor bak
Geçen ağzından kaçırdı diyor ki sen araba alınca bende kayınbabamdan istedim de arsa satılmadı daha onu bekliyorum dedi şok geçirdim
Sözde en yakın arkadaşım ama hasetlendi onu da aldırırsa zafer kazanmış gibi olacak😂😂😂
TombulHatun bayramlık ben kendime Ghisa dan takım aldım 5400₺ ye tesettürlüyüm bu arada neyse her şeyimi yeni aldım üzerine yelek ayakkabı çanta ipek eşarp aldım bayramlıklarım 15 bini buldu ben alırken de yanımda bir kaçına eşlik etti kocasından 20 bin almış Ghisanın kapısından geçmemiş kişi 3 takım aldırmış her güne bir bayramlıkmış😂 iyi canım hayırlı olsun dedim ama yaptığı açgözlülük değil de ne yani hem fesat hem aç gözlü ama el üstünde tutuluyor ben varya bunun yaptığının binde birini yapsam eski kocam beni vururdu net 😂😂😂
sanslikralice lütfen çok yakın olma ben bu kadar kıskanç hırslı insanlardan korkarm 😂 benm de bir çocukluk arkadaşm vardı en yakın arkadaşm kendi benden önce evlendi ben evlendkten sonra kıskançlıklar başladı yaklaşık 3 senedir konuşmuyorum çok rahatım 😂 ya onlara gittik bir gün yeni hamileyim orada söyledik eşiyle arkadaşıma ordan çıktk apartmandan inerken merdivenlerden düştüm 😂
sanslikralice ya sen bu kişiyle nasıl çok yakınsın Allah için fesatlıktan ölecek bu insan 😂 iyi evli olduğun sürede kocanı kıskanmadı 😂
TombulHatun ay en iyisi görüşmemek ama şu an görüşmeyi kesecek sebebim yok 😂
TombulHatun kıskandı kıskanmaz olur mu kendisi evlenirken benim aldığım bir çok şeyin aynısından aldırdı😂
TombulHatun şimdi biz bayramdan sonra kızımla tatile gideceğiz Kıbrıs’a Allah izin verirse bende söyledim bi kaç gün geçti beni arıyor bizde kocamla tatile çıkacağız Kapadokya mı olsa portakal çiçeği festivali mi diye karar veremiyorlarmış 😂 iyi canım düşün araştır bak dedim şey diyor sen Kıbrıs’a git gel de beğenirsen bizde gideriz demiş dedim otelin yorumları ortada bak karar ver ben beğenirim sen beğenmezsin sonra beni suçlama dedim yok yok bizde gideriz ga diyor 😂 şimdi ben gideyim gelmeye o yola çıkar oraya götürtür kendini😂😂😂
TombulHatun gün yeni hamileyim orada söyledik eşiyle arkadaşıma ordan çıktk apartmandan inerken merdivenlerden düştüm 😂
Ben de araba aldım bu hasetlendi ya küçük bi kaza yaptım o kadar sevindi ki sana anlatamam rahatladı yani ondan sonra arabayı dilinden düşürdü
Allah böyle arkadaş gibi görünen haset fesatların kem gözünden korusun
sanslikralice borç yapabilirlerdi orasını artık karşı taraf düşüncek ben değil 😅ve arkadaşınız çok abartmış gerçekten yuh yani bu kadar da olmaz
sanslikralice yok mu emin misin 😂
sanslikralice ay bu kişiyle arkadaşlığımı ben olsam devam ettirmem 😂😂
sanslikralice küsecek sebebim yok d,yorsun bu senin gerçekten arkadaşn değilmiş kaza deyince benm bile içim cız eder Allah böyle insanlardan korusun
TombulHatun canım normal konuşuyoruz hani her gün görüştüğüm bi insan değil evlerimiz de uzak kendisi böyle kocasına kayınbabasına aldırdığı şeylerle hava atmayı çok seviyor ben de hayırlı olsun güle güle kullan diyorum kendim öyle yapmıyorum ama yanımda olunca ister istemez görüyor duyuyor bazen de ben çenemi tutamıyorum bu iyice hasetleniyor hemen yaptırmaya çalışıyor
Şimdi sen hasetsin görüşmeyelim diyemem ki😂 ama kazadan sonra cidden uzak durdum bi nebze de olsa çenemi tutmaya çalışıyorum mesafemi koruyorum
elisaa48 doğru hamama giren terler 😂 bu anlattığım arkadaşım binde biri daha neleri var 😂
sanslikralice ben olsam derim 😂 senin zorla arkadaşlığını bitiricem bende ki baskıya bak 😂😂
TombulHatun hahahaha aslında arkadaş değil kendisini kanıtlama çabası hep bi gösteriş Allah ıslah etsin diye çok dua ediyorum da etmiyor 🥲
Başka bi ortak arkadaşımız var onun da kocası çok iyi maşallah şu an Fethiye de tatildeler bana durmuş diyor ki aç gözlüyü görüyor musun kendini tatile götürttü
Bunu dedi ya şok oldum dedim ki bende evli olsam bende giderim tatile ne var bunda niye aç gözlü dedin diyorum kendisini hiç görmüyor tabi 😂 kocası görevden yeni gelmiş de ne gerekmiş tatile
O arkadaşın kocası da bunalmış kendisi teklif etmiş ama bunun karnı ağrıdı kudurdu yani salak değiliz artık anlıyoruz😂
Bu kız da şu var hep bana yapılsın ama kimseye bir şey yapılmasın hazmedemiyor
sanslikralice ayy hiç sevmem böyle insanları benim bi arkadaşım da var evime sürekli davet ederdim baktım bende beğendiği şeyi gidip alıyor mesafe koydum artık çağırmıyorum
sanslikralice kendinden haberi yok başkasına laf ediyor Allah ıslah etsin gerçekten 😂 Arkadaşına gıcık oldum kusura bakma 😂