Yani kilonun çok olduğunu düşünmüyorum

yesim631 anaaa çocuk gı bu daha anaaa
    Aloooo ananın memesinden ayrılda gel de ooooyyyy sana diyom sana de şaka mı gı bunlar
    Ben kocama diyorum valla bidaha annem dersen seni boşarım dedim şimdilik çokta annem demiyo bakalım yoksa anası sevsin

lgrth öyle annemde hep der takma bişeyi kafana sağlığından önemli değil diye ama elimde ister istemez takılıyo kafama

dertetmempertederim haahhahahahahahaha 🤣🤣 sen bensin hahaahahah🤣 bende esime dedim bir daha kardesinle konusursan bosanirim seninle diye teleefonlarini açmıyor enistesi babama kadar aramis acmiyor diye yine açmıyor 🤣

dertetmempertederim öyle canım bendense ailesinin lafını dinler bazen durduk yerde soğuk davranıyo biraz bişeyler saçmalıyo bende nerden çıktı gene durduk yerde kim ne dedi diye söyleyince kimse bişey demedi yap yap söyleyince kim ne dedi de diyo bende daha mesela sabah bişeyin yoktu nolduda birden böyle diyorsun diyorum sonra susuyo bi kaç dakika sonra tekrar düzeliyor sarılıyo falan

Sutlucikolati 🤣🤣🤣 iyi oluyo oh oğuzhan uğurun dedesinin dediki gibi karı tuz diyince götün cız der misali öyle olcak
            Bakma bende de var baskıcı bi koca o kadar söyleniyorum burda ama, ama geliyorum hakkından eskisi gibi pusmuyorum mesela. istediğim zaman da giderim onun da rahatlığı var niye duruyorum bende bilmiyorum ama aynı alışılmışlık işte berbat ve bedbaht 😂

yesim631 anlıyorum seni aileci salaklar da var maalesef bunlar korkunu üzüntünü belli etme gücün yetmiyosa gülerek sıçç ağzına başka bişey de gelmedi aklıma 🌸

dertetmempertederim aybenn oyle 🤣 bedbaht cok iyi yalniz 🤣 benimki de dedigim dediktir ama benim kadar değil bi de ben kinciyimdir bilir huyumu🤣 ama cidden alisilmislik ve düzen bozamama bizimki 🤣

Sutlucikolati alisilmislik ve düzen bozamama bizimki

Kesinlikle bu,zaten böyle bişeyimiz olmasa “HAREM” açardık bazıları gibi ben kin tutamam işte 🥺 bilmiyorum niye ama