dertetmempertederim öyle canım bendense ailesinin lafını dinler bazen durduk yerde soğuk davranıyo biraz bişeyler saçmalıyo bende nerden çıktı gene durduk yerde kim ne dedi diye söyleyince kimse bişey demedi yap yap söyleyince kim ne dedi de diyo bende daha mesela sabah bişeyin yoktu nolduda birden böyle diyorsun diyorum sonra susuyo bi kaç dakika sonra tekrar düzeliyor sarılıyo falan

Sutlucikolati 🤣🤣🤣 iyi oluyo oh oğuzhan uğurun dedesinin dediki gibi karı tuz diyince götün cız der misali öyle olcak
    Bakma bende de var baskıcı bi koca o kadar söyleniyorum burda ama, ama geliyorum hakkından eskisi gibi pusmuyorum mesela. istediğim zaman da giderim onun da rahatlığı var niye duruyorum bende bilmiyorum ama aynı alışılmışlık işte berbat ve bedbaht 😂

yesim631 anlıyorum seni aileci salaklar da var maalesef bunlar korkunu üzüntünü belli etme gücün yetmiyosa gülerek sıçç ağzına başka bişey de gelmedi aklıma 🌸

dertetmempertederim aybenn oyle 🤣 bedbaht cok iyi yalniz 🤣 benimki de dedigim dediktir ama benim kadar değil bi de ben kinciyimdir bilir huyumu🤣 ama cidden alisilmislik ve düzen bozamama bizimki 🤣

Sutlucikolati alisilmislik ve düzen bozamama bizimki

Kesinlikle bu,zaten böyle bişeyimiz olmasa “HAREM” açardık bazıları gibi ben kin tutamam işte 🥺 bilmiyorum niye ama

asyarana boyundan fazla yağlanma da yumurtaları yavaşlatır adeti düzensizleştirir bir 60 olsan senin için daha ideal diye düşünüyorum 🙂

yesim631 işte bu yüzden hep diyorum çocuğum olursa dogru kararlar veren aklı basında biri olarak yetiştiricem ama kiminle evlenmek isterse istesin kabul edicem cünkü cok goruyoruz belkide onunlada mutlu olmayacaktın annen haklıydı ama isteyerek ayrılmadıgın sürece en ufak boslugunda eşinle ettigin en ufak tartısmada o aklına gelicek en azından kendim istedim yaptım evlendim ama olmadı demeli insan neyse kader böyle olması gerekiyormus olmus şimdiye bakalım mesela nolur adres ver de eşini ve ailesini..

yesim631 sevmediğin insanların lafını niye takıcaksın ki sen özgürlüğüne kavuşmaya bak

yesim631 keşke bu tür birsey yazmasaydın ilerde ne olacağı belli değil belki eşin hı şekilde denk gelecek yazdığına sakıncalı bu tür şeyler

rouge_ evet keşke benim kendi seçimim olupta bu durumları yaşasaydım ozaman birini suçlamak yerine kendi seçimim der çekerdim sadece hatayda yaşadığımı söyleyebilirim çünkü tanıdık falan olursa gelir söyler diye

lgrth öyle şeyleri beceremiyorum canım bilsem yaparım