yesim631 belli belli bir daha şikayet etme 😂

yesim631 senin söylediklerin onun yaptıklarıyla tartılamaz kıyaslama bence

yesim631 senin adını kadersiz değil mesude yapalım senin gözünü açma niyetin yok bulunmaz hint kumaşı bulmuşsun 😂😂😂

lgrth hahahahah ya mesude yada bahtsız bedevi koyarım ozaman isim değiştirme postu gelir inşallah yakın zamanda🤣🤣

rouge_ benim iyiki dediğim önce sağlık tabi sonra herkesten uzak gurbete gelmem

rouge_ kendimi bildim bileli o mantıktayım ama çocuk büyüyüp beni yordukça ikinciyi beklerken hormonlar sinir stres tavan oldukça bazen yakın olsaydım da çocukları verir arada bir kafa dinlerdim diye düşünmüyor değilim sonra muhalafet olanda çok olur yine yorulurum diye şükür bu hallere de diyip geçiyorum 😂

elisaa48 yalnızlığa üzülüyoruz ama arada 😂 sonra sefasını sürüyoruz diyip teselli oluyoruz demi 😂

lgrth yani bazen kimsenin yakınımda olmamasına içerleniyorum tabi ama orda olanları duydukça iyiki de uzaktayım diyorum özgürüm en azından kimse dedikodumu yapmıycak 🤣vala ben şuan sefasını sürüyorum bakalım ilerde ne olcak 😂

elisaa48 aynen hesapsız yaşıyoruz 😂 ben bazen memlekete gidiyorum herkes birbirini dolduruyor durduk yere kocamı sorguluyorum ortada bir şey yokken iyi ki uzağız yakınlık baş ağrısından başka bir şey değil tabi bazen yakınlıkta şart oluyor hastalıkta sağlıkta da rabbim mecbur etmesin 😂

lgrth vala benim ablalarim bana diyir iyiki uzaktasın şükret yerin çok iyi biz burda birbirimizi yiyoruz diyor 🤣 zaten Bi sağlıkta şart oluyo başka türlü asla lazım değil yakınlık

elisaa48 aynen birde kocamın memleketinde olsak düğünleri de cenazeleri de en ufacık hastalık olsun bir olay olsun her şeyi zirvede yaşıyorlar beynim kaldırmıyor o kadar abartıyı kalabalıklar zaten 😂 bizim memlekette olsak hepsinde bir kıyas hali ego tatmini birbirlerine akıl vermeler her şeyin en iyisini bilme hali falan ayrı yorucu olurdu 🤣 benim hiçbir problemim yokken kocamın ailesine gitsek durduk yere kavga ediyoruz kendi tarafıma gitsem kocama karşı doluyorum hele anneme göre kocan seni sevmiyor ondan dışarı çıkıyor evde durmuyor diyorum bende çıkıyorum o da bana karışmaz bende ona 30 senelik evliyim baban bir gün dışarı çıkmamış falan diyor 🤣

lgrth ax ax klasik anne lafları öyle derler vala 🤣 🤣 vala benim kayınailemle asla tartışmam olmaz kendi ailemle daha çok olur çok garip 🤣🤣