rouge_ ay böyle deyince bi aydınlanma geldi😂 çok şükür sağlıklıyım gencim güzelim sexiyim huzurluyum mutluyum evim arabam var istediğimi alabilecek güce sahibim ( alışveriş bağımlısıyım ) seyehat etme özgürlüğüm var gezmeyi seven birisi olarak muhteşem bir anne babaya kardeşe sahibim
Gerçek dostlarım arkadaş çevrem var sosyal bir hayatım
Ve daha bir sürü şey….. Nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun daha güzellerini göstersin gördüğümüzden geri koymasın 🫶🏻
Hepimize sağlık sıhhat huzur mutlululık bolluk bereket dolu güzel bir ömür diliyorum 💜

lgrth bunu yazarken bende aynı şeyi kendime söyledim ben akıllanmam iflah olmam diye 🤣🤣

lgrth kız gerçekten mesude gibi oldum kemalimde kemalim 🤣🤣🤣

yesim631 belli belli bir daha şikayet etme 😂

yesim631 senin söylediklerin onun yaptıklarıyla tartılamaz kıyaslama bence

yesim631 senin adını kadersiz değil mesude yapalım senin gözünü açma niyetin yok bulunmaz hint kumaşı bulmuşsun 😂😂😂

lgrth hahahahah ya mesude yada bahtsız bedevi koyarım ozaman isim değiştirme postu gelir inşallah yakın zamanda🤣🤣

rouge_ benim iyiki dediğim önce sağlık tabi sonra herkesten uzak gurbete gelmem

rouge_ kendimi bildim bileli o mantıktayım ama çocuk büyüyüp beni yordukça ikinciyi beklerken hormonlar sinir stres tavan oldukça bazen yakın olsaydım da çocukları verir arada bir kafa dinlerdim diye düşünmüyor değilim sonra muhalafet olanda çok olur yine yorulurum diye şükür bu hallere de diyip geçiyorum 😂

elisaa48 yalnızlığa üzülüyoruz ama arada 😂 sonra sefasını sürüyoruz diyip teselli oluyoruz demi 😂

lgrth yani bazen kimsenin yakınımda olmamasına içerleniyorum tabi ama orda olanları duydukça iyiki de uzaktayım diyorum özgürüm en azından kimse dedikodumu yapmıycak 🤣vala ben şuan sefasını sürüyorum bakalım ilerde ne olcak 😂