• Muhabbet
  • Hassas içerik‼️ölüm...🥺🙄

Gulsum12 bir kere tek gittim ilaç nefes egzersizleri verdi kullandım iyi oldum tekrar gel demişti artık gitmedim bilmiyorum eşim istemedi gitmemi kendimide iyi hissetim sonra gebelik oldu işte şuan 9 aylık gebeyim çok şükür iyi geçiyor tabi yine bişey olsa gitmek isterim iyi gelmişti

bossmom teşekkür ederim inşallah bende atlatabilirim çocukken bir kez gitmiştim psikologa cesaret edemiyorum şimdi gitmeyede😞

Gulsum12 evet kötüleşecek diye insan korkuyor ama doktor sakinleştiriyor. Sürekli böyle kötü olacağına bir günü göze al canım 🌸🌸

uzmanprf çooooookkk teşekkür ederim,değerli vaktinizi ayırıp yazdığınız için birbirimizi tanımıyor olmamız birbirimizin,kalbine dokunmayacağımız anlamına gelmiyor gözlerim dolu dolu okudum bütün satırları tek tek sağolun🌺

lolopoo işte keşke ilaçlarla falan geçeceğine de inanabilsem ama ölümün var olduğunu bilmek zaten kafamdan çıkmıyor sorun o

Nurdem bende gurbetteyim ailemden uzak kimsem yok eşim ve oğlumda başka hiçbir aktivitem yok eğlencem yok arkadaşım hiç yok sanaldan konuştuğum bile kendi memleketimdeyken hiç böyle kaygıları olan hayatı deli dolu neşeli yaşayan birisiydim ben şimdi gözümün feri sönmüş solgun bir cilt ile dolaşıyorum ortada

bossmom eşim diyor ki Allah bizi öyle bir yaratmıs ki aklımızın alacağı şeyleri bize anlatıyor ölüm ve sonrasını aklımız almadığı için çok düşünmek beynimi yoruyormuş ve kafayı yedirirmis gibi oluyormuş belirsizlik boşluk ve sonsuzluk korkusu yenemiyorum bunu

Gulsum12 Allaha bol bol dua edelim bence bunu böyle aşarız ben öyle rahatlıyorum derin nefes alıp bi anda ağlama boşaliyor içimden ve dua ediyorum bol bol geceleri uyku bastırana kadar artık dilim kuruyor dua etmekten ben önceden tovbe haşa rabbimin zoruna gitmesin ama bu kadar hatırlamıyordum Allahı ölümü vs şuan kendim için ve sevdiklerim için deli gibi korkuyorum annemi kaybedersem çocuğumu kaybedersem vsvs diye uzuyo

Mavininannesi
          Ölüm bize her an yakın.bunun bilincinde yaşıyorsak ne mutlu bize. Belki sen ölürsün evladın geride kalır ya da tam tersi evladın ölür sen hayatta kalırsın bunu bilemeyiz . Dünya bir tarla ekip biçmeye geldik. .. Allah hiçbirşeyi sebepsiz vermez kadere inanıyorum demişsin bu yüzden Söylüyorum. Bize düşen kulluk görevimizi yerine getirmek. Sağlıklı hareket edinmek için uzman dan destek alsan daha güzel olur senin için.