• Muhabbet
  • Siz olsanız bu durumda ne yapardınız

Merhaba hanımlar eşim mühendis ve işi gereği genelde kadın mimarlarla çalışır yıllardır hiç bir yanlışını görmedim tlfn gelince çoğu zaman hoparlörde konuşur bu ara ona fazla samimi davranan bir kadın arkadaşı dikkatimi çekti kadın arayınca samimi konuşur elimin yüz ifadesinden onun aradığını anlıyorum artık konuşmaları hoparlöre almıyor artık ben eşimle konuştum kadının ne diyeceği belli değil sen yanlış anlarsın diye hoparlöre almadım dedi bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim yemin etti aralarında bir şey yok kadın herkesle böyle samimi dedi ben de rahatsız oluyorum ama iş yapıyoruz diye resti çekmedim dedi istemezsen iş yapmam onunla dedi instagramdan silip engelledi inanmak istedim ama içim rahat değil siz olsanız nasıl davranırsınız kafam çok karışık

nazeninn iş yapıyoruz diye resti çekmedim

İs yapiyoruz diye resti cekmedigi birini silip engellemesi celiskili geldi bana. Ben olsam takipten cikartilmis halde birakirdim ama engeli kaldirirdim. Cevap gelicek mi diye bakardim. Herkese boyleyse sorun yok ya.. ama sen yine de hoparlorde konus icim rahat etsin vs diyerek bi sure salaga yatip iletisimlerini incelerdim. Dedigi gibi herkese boyleyse cok takmazdim, esime ozel bi samimiyetse olay baska bi boyut kazanirdi 🥸İnceleme surecim bittikten sonra da esimin sucu gunahi yoksa bile olay cikarip is baglantilarini sonlandirirdim dndmxmdm

nazeninn konuşmlarini takip et o kadın aradığında onları dinleyebilcegin yerde dinle görünmeden tavrına bak esinj. Ne şekilde telfnda olsa çelişkili şeyler konuşur rahat olamaz ozaman anlarsın asla yanında durma iş yapıyor gibi başka odada ol kulağın orda olsun takip et

nazeninn eşin çalıştığı tüm mimarlarla instadan takipleşiyor mu, instadan eklemesi başta hata, 2.si ne konuşuyormuş da kadın sen yanlş anlayacakmışsn senin yanlş anlayacabileceğin şekilde konuşmasına müsade etmesin o zaman hoparlörü kapatmak yerine, ben yanlş anlamam hoparlörle konuşmaya devam et ki aklmda şüphe kalmasın derim kadının en ufak ters gelecek bir kelimesinde onun ağzının payını veririm

nazeninn benim eşimde işi gereği insan kaynaklarındaki kadın çalışanlarla telefonda konuşuyor ama resmi bir şekilde ayrıca öyle instagramda ekli falan değil yoksa bilir canına okuyacağımı. Sosyal medyada ekli olmamalı bence ne gerek var arada resmiyet olmalı o sınır aşılmamalı böylece yanlış anlaşılmalar da olmaz, kesinlikle hoparlörde konuşmalı. Kadının konuşmaları bu zamana kadar yanlış anlaşılmamış şimdi ne değişiyor da sen yanlış anlayacakmışsın ki garip

Sokaklambasi
        Evet ben de seninle aynı fikirdeyim hoparlörden konuşacaksın dedim. İstemezsen iş yapmam dedi. Dün akşam avm de denk geldik ben tuvalete gittim eşim çocuğumla kaldı ben çıktım bir kaç adım attım baktım eşimin bir yöne bakıp gülümsediğini gördüm baktım o kadın orda uzaktan güleceğine yanına gidip selam verelim dedim inkar etti gülmedim dedi çocuğa güldüm dedi neyse lcw girdim bir şeyler bakacaktık eşim ödeme yapıyordu ben kapıya doğru gittim baktım o da içeri girecekti sonra yönünü çevirip Migros’a girdi ben de peşinden girdim eşime dedim gel selam verecem o gerek yok dedi ben girdim kadın beni tanımamış gibi yaptı sonra eşime bakıp şimdi hatırladım sizi dedi ama tuhaf davrandı korkmuş gibi eşim daha önce uyardığını eşimin kıskanç olduğunu samimi olmayalım gibi uyarıda bulunduğunu söyledi ondan mı korktu ama ikisi de korktu orda ben normal selamlaşınca o da bozuntuya vermedi bir yandan eşime güveniyorum da ama kafamda soru işaretleri var

nazeninn
          Telefonuna bakın bence ve konuşup yanında hoparlörde konuşmasını isteyin şüpheli davranıyor eğer bahane kullanırsa ondan uzaklaşın tepkisine bakın fark etmiyorsa şüpheli şeyler yapıyordur.

nazeninn yıllardır hopörlere alan birden hopörlere almıyorsa vardır onda bir şey. İyice takip et

nazeninn kardeş burayı yeni okudum. Geçmiş olsun. Sen iyice takibe al bunları bunlardaki iş değil hele karıya gülüp çocuğa güldüm demesi fkkffkkfkf sen selam verelim deyince gitmemesi hey yavrum hey

nazeninn daha önce uyardığını eşimin kıskanç olduğunu samimi olmayalım gibi uyarıda bulunduğunu söyledi

Wtf?

nazeninn eşime bakıp şimdi hatırladım sizi dedi

İlk bakista hatirlayamiycak kadar yabancilarsa konu esim cok kiskanc samimi olmayalima nasil gelebilir ki

Ay burdan bi bok cikicak da bokun rengini cozemedim kdkdkdjdjs haber et kız bisey cikarsa merak ettim

nazeninn
              Üzülmenizi istemem fakat yazdıklarınızı birde başkasının gözünden okursanız emin olun kimseden tavsiye almanıza gerek kalmaz eşinizin çok çelişkili hal ve tavırlarını okurken net bir şekilde görebilirsiniz iş yaptığı kişi ile sosyal medyadan takipleşmesi telefonun sesini kapaması aynı AVM de o bayanın olması eşinizin panikleyip uzaklaşmak istemesi yabancı bir kadına eşim kıskanç diye anlatmış olması ki burada en büyük sıkıntı bu, ne demek eşim kıskanç Adam olanın eşinin kıskançlığını öne sürmesine gerek yoktur hali tavrı duruşu bir yabancı kadına en büyük cevap olmalıdır kadın o adamın efendiliginden haya edip utanıp laubali olamaz tam bu noktada eşinizin yerine kendinizi koyun tüm bunları siz yapıyorsunuz iş arkadaşınız bir erkek telefonun sesini kapatıyorsunuz aynı AVM de denk geliyorsunuz vs vs eşinizin başka bir erkekle olan bu diyaloğunuza tepkisinin ne olacağını düşünün derim ben…

firdevskartal illaki karşı cinsle çalışıyoruz iş hayatnda buna engel olamayız ama sosyal medya da takipleşmek gereksiz samimiyet oluyor ben hiç bir mükelelfin wp durumuna bile bakmam

nazeninn bak canım bunlarin hepsi şüpheli yani aynı gün aynı avmde karşılaşıyorsunuz, yetmiyor eşinin gülümsediğini görüyorsin ama inkar ediyor, eşin selamlaşmak istemiyor, kadın seni biliyor ama tanımamış gibi davranıyor, ikisi de durduk yere panikliyor yani hepsinde bir şüphe terslik var anladın mı? Ayrıca eşin neden karım kıskanç diye söylüyor ki madem senin kıskanç olduğunu biliyor o da ona göre davranıp hareket edecek o zaman ama görünüyor ki ikisi de o sınırı aşıp samimileşmiş. Çok dikkatli davran canım her halini hareketini takip et gerekiyorsa telefon dökümanları incele

nazeninn Konuya dikkat etmeni tavsiye ederm ve kimseye yüzde yüz asla güvenme. Yaşanan şeyler bana garip geldi. Aralarında bi şey vardır diyemeyiz hemen ama belki o yolda ilerliyorlardı. Telefonu artık hoparlöre almaması bile bi şey anlatıyor malesef :/

Sokaklambasi eşimi iş için aramış artık bizi aramıyorsun yenge kıskanç galiba demiş eşim de evet kıskanç samimi olmasak daha iyi demiş anlattığına göre böyle olmuş

nazeninn kimseye guvenmeyceksin helle erkek mileti eşinde olsa ben asla aklıma gelmeyen başıma geliyordu kuzenimle pek samimi değiliz nseye arayı açmayalım falan dedi gelip giti bir kere ewime meğer eşime göz dikmiş eşimde efendi asla işi olmaz biri nyse bir mrkete karşılaşmışlar eşime kndini tanıtmış falan acindirmis yok zorla ewlendirildim falan kimse yok arkamda kocasi da dünya iyisi yani bir ara bir yerde karşılaştık selamlastik eşimi orda gözüne kestirmiş neys eşimde inanmış yardım etmek maacli demiş ailenle falan knusayim numarasını vermiş kocan döver birsy olursa ara bız sana yardım ederiz falan baktım birgün eşime yazmış falan artık ne knustular Allah bilir benim sezgilerim okdr küvetli ki nefes alsa derim bu herzamanki nefes alışı değil birsy var nyse numarayı gizliden kaydetim yazdıkça bnde kayıtlı kuzenim olan orsp numrasi cikyor aradım açtım ağzımı birsuru şey söyledim bu bir 10 gün içinde oldu yani fark etmesem beklki eşimi yoldan da cikariridi erkek mileti ben asla kondurmazdim keşke bna deseydin dedim unutum falan dedi yardım etmek istedim dedi eşim bende yardım istiyorsa polisi arasin sen kimsin sanane falan tartıştık baya konuşmadık sildi numarasını adı çıktı kocası beni aradi ay dedim ne yzule aryon beni oruspu karın boyoe biyle diyor falan adam araştırıp bakicam dedi boşanma davası açmışlar duyduğuma göre kız kaçmış istanbula aklıma gelmeyen başıma gliyordu konu kapandı o gün bugun eşim aldığı nefesi söyler oldu çok şükür kötü seyelr olmadı annesine babasına kadar gitti pslik insanlar ewime geliyir kocana göz koyuyor asla inanmayin yaklmasan esimde belki sürdürür sahip çıkardı hiç guvenim yok artık ama yuvamida yikamam kimse icin çok şükür eşim öyle bir insan çıkmadı