Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
anonim9 kız4 günde 3 kilo diyom zıkkım deseler yenir 🤣
anonim9 ben de nane limon ıhlamur içemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok. Limonlu su tansiyonunu düşürüyor o sebeple sürekli içmemek gerek yoksa düşer kalırsın bir yerde. Daha dengeli şekilde yapabilirsin mesela salatalık yiyebilirsin onun yerine, smoothie yapıp içebilirsin bol yeşilinden limonlu su yerine bu şekilde de detoks yapabilirsin ödem atmaya yönelik.
dertetmempertederim2 ahahsjdj sende haklısın da 😅😅😅
vahsikelebekk detoks sirkesi alicam yumuşak icimliymis organik bir markadan bakalım 😅
karamelek21 96 ile başladım şuan 88im spor ve sağlıklı beslenme hedef 68 (175 boy)
cicibebeee maşallah azmine hayran kaldim hedefine tez ulaşman dilegi ile 💪🏻💪🏻
karamelek21 nasıl katılıyoz ya benide alın
Kızlar çok mesajları okuyamadım ama bende şuan diyet yaptığım için yazayım dedim 😀 66 ile hamile kaldım 75 le doğurdum. Doğumdan sonra 66 ya düştüm emzirirken 79 oldum 🫠 5 gündür aralıklı oruç yapıyorum, suyuma limon tarçın ve taze nane koyuyorum sabahları aç karna sirkeli su ve chia tohumlu su içiyorum akşam 6 dan sonra asla yemiyorum spor yok bebiş yeterince yoruyor sabah tartı 75 gösterdi 🥰
minikooo burdan yapiyoruz bacim birbirimize tecrubelerimizi ve her cuma tarti gunu ilan ettik bakalim kim
Ne kdr verecek yaza kdr
moongoddess eksi 4 kg harika bir haftada kiz,banada detayli bir anlatirmisin bu aralikli orucu bn 4 kg versem yeter🤣 68 kg suan 60 kg görmek istiyorum
karamelek21 ya ben mesela bütün gün ekmek tüketmedim dikkat ettim şuan aburcubur yemek için çıldırıyoerum
minikooo o cok yanlis iste kahvaltini ve ara öğün de meyveni bademini ve aksam yemegi saglamm bir et salata menu veya bir sebze yemegi kocaman tabak salata corba bir kase bunlari aksatma yoksa boyle tum
Gun yeme aksam yeme atagi gecirirsin dahada cok kilo alirsin yaptigin cok yanlis cnm
karamelek21 kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin çilek filan yedim öğlen bir kase yayla çorbası içtim akşamda bulgur pilavı ayran yemiştim 😢😢
karamelek21 et vardı bide plavın yanında
Yaz kış fit fit fitiiiiiimmmmmm kizlaaarcimmm keşke 50 55 kilo olabilsemm😭😭😭😭
karamelek21 bende hergun diyete baslıyorum hergun bozuyorum artık modum 0 kendimi hic zayif gormedım…