isimsizannee1 kaç gynde verdin kiz bu 5 kiloyu 😅😅😅 ne yaptın ne ettin ben 1 kiloya seviniyorum 😂😂😂😂😂
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
anonim9 10 gün oldu bacımm geçen senede bu şekil 7 kilo vermiştim😂 çok çabuk kilo alıp çok çabuk verebiliyorum. Ayrıca hiç bişey yemiyorum ya günde 5 öğün yiyen ben şimdi uyanınca kahve sadece akşam 6 da 1 öğün yemek bolca su ve okula gelip gidiyorum yürüyüş yapıyorum bu yani ekstra bişey yok😂😂
isimsizannee1 biz ayrı dünyaların insanlarıyiz ajshshdhdjd maşallah diyelim 😂😂
anonim9 ben valla bi alıyorum bi veriyorum canım 😅🤣🤣😀 Allaha emanet senin nasıl gidiyor
anonim9 yarın tekrar tatilip yazayım bakalım inşallah vermisimdjr 69.7 den 68.50 ga düştüm en son ama tatlı krizimi onleyemiylrjm ben 🥲🥲🥲
suprizyumurta gayet iyiydi ama 2 3 gündür ipin ucu kaçtı evde olmadığım için 😂 regl de 3 gün kaldı şişkinlik başlar. Bu cuma tartıya + yansır 😂 bu hafta boş gectim diye düşünüyorum
suprizyumurta tatlı 💕💕😂😂😂 eve almamaya çalış canımm bende evde olunca yiyorum ama olmayınca mecburen yiyemiyorum 😂😂
anonim9 eve almıyoruz ama yapınca yiyorum yaa bugün mesela kremali tavuklu makarna yedik vallla şu eriste gibi olandan Allah affetsin yarın öğleden sonra evde egzersiz yapıp arayı kapatirim inşallah 🤣
anonim9 bende hastayım valla yaa şişkinlik te var malum
anonim9 of sorma regli oldum tatlı yedim ama ne aldım ne verdim kiloyu sabit şuan devam ediyorummm
moongoddess ay ne güzel ben iki haftada verdiğim kiloyu almış gözüküyorum şuan. Tüm emeğim çöp. Adapte de olamıyorum doğru düzgün. Canım şuan deli gibi şeyler yemek istiyor tatlı çikolata. 😒 Regl 1 sen yardım et Allahım 😅