Koca bir yorgunluk ile merhaba 😁
Bayramdır gezmelerdir düğündur derken şimdi oturabildim rahat
nasılsınız kizlar durumlar nasil
Kimler tatilde
Kimler evde
Kimler kimler nerdeler 😜
Haydi sohbet etmeye buyurun
Olmayanlari olanlar etiketlesin gelsin 💋

perimasali802_, başlığı Tatlı bir sohbet 💖 olarak değiştirdi.

perimasali802_ hoşgeldin düğünlerde ne giydin 😂
    Ne olsun stresli gün sayıyorum 🥲gece temizliği yapıyorum en sevdiğimden oğlan ayakbağıydı leğene oturttum suyla oynayana kadar dolapları sildim şimdi de beyefendinin bir tutam saçını yapıyoruz😂 tatil yok evimdeyim 😂

Merhabaaa😍 benim tatlı yorgunluğum 3 sene önce anne olunca başladı ve ömür boyunca devam edecek gibi duruyor 🤦🏼‍♀️😂 bayram boyunca eşim çalıştı zaten 2.ci gününde kızım salgından nasibini aldı 🤦🏼‍♀️ ite kaka bir bayram yaptık bu saat oldu hala uyumaya çalışıyor bizde durumlar böyle 🥰

perimasali802_ h g perim bnde payram guzel gecti, ailemle ve sonrasi malum is basi, ve cok yogun calisiyorum, neyseki yarin son gun 2 hafta tatile giriyor okullar, evde bir ohh çekeriz oglumla, cok yoruldum

lgrth dolabimdan giydim
          Annemin yanina giderim diye almadim bişey
          Sağlıkla al canim kucağına kendini çok yorma bir bebişin daha var

banu22 merhaba
            ben 7 senedir devam ediyorum emekli olacağız yakındır 😁
            Bizde öyleyiz ya kaptik yine şifayı
            Çok geçmiş olsun 🌸

perimasali802_ vala bayramda gezmedik hiç çünkü güneş hiç açmadı yağmur fırtına evdeydik hep tabi akraba gezmesi oldu oda çok kalmadık. Eşim sağolsun evlerde sohbetini kısa keser 🙄yılda bir gidiyorum oda bayramda bırakmaz rahat rahat dedikodu yapayım 🤣🤣ve durum olarak ta dündendir iyi değilim boğazım ağrıyor burnum geliyo 😂sanırım üşüttüm üstüne bide akıntım çok gidiyor bu ay nedense hamile kalacağım hissi var 😂 benim böyle geçti işte ☺️

perimasali802_ iyi yapmışsın ya ekstra masraflardan kaçın annen ne zaman ameliyat olacak rabbim şifasını versin..iki gün yapmasam evi çöp basıyor mecbur yapıyorum bir yandan da aniden doğum olursa ev derli toplu kalsın diyorum da bakalım

Bende annem gildeyim bayram günü kaynanam Lara gittim akşama doğru annemlere geldik kaç gündür düğün falan bize sözümüz vardı öyle. İşte yorulduk

Valla biz bu bayram memlekete gideriz diye planlamıştık ama hiç öyle olmadı bu bayram evdeydik kolay atlattık çok şükür

perimasali802_ hoşgeldin canımm🌸 hadi geçmiş olsun telaşen bitmiştir umarım kafa dinleyebilirsin🫶🏼 evdeyim bebemle eşim işte. Bayramda kayınvalidemdeydik orda hiç rahat değildim kalacak yer sıkıntı, evladım yerini yadırgıyor ama kalabalığı seviyor, bir de bana pis geliyor orası tekdüze ev gibi değil yoruluyorum ordayken hem bedenen hem psikolojik olarak😂

elisaa48 ahaha 😂 valla iş sohbete baglanir ise sabaha kalırsınız
                        Hakkında hayırlısı olsun canım nasil olsun 🤗 maalesef bizde şifayı kaptik bayramdan beri

lgrth çok harcayan biri değilim de nadir düğün olur ondada abiye olmaz 😂
                          Yine iyi kurtardim foto atarim belki
                          İki gün sonra yatış olacak gelme diyor bana bakalim nasil olacak
                          İyi yapıyorsun canim cantan hazirmi peki