banu22 merhaba
ben 7 senedir devam ediyorum emekli olacağız yakındır 😁
Bizde öyleyiz ya kaptik yine şifayı
Çok geçmiş olsun 🌸

Bubenimoykumm günaydın öyküm 💗
    Bizde öyledik her yerim ağrıyor havalar soğuk temizlik kaldı
    Kolay gelsin canım çok yorma valla iki yaş ile baş etmek zor 😁

perimasali802_ vala bayramda gezmedik hiç çünkü güneş hiç açmadı yağmur fırtına evdeydik hep tabi akraba gezmesi oldu oda çok kalmadık. Eşim sağolsun evlerde sohbetini kısa keser 🙄yılda bir gidiyorum oda bayramda bırakmaz rahat rahat dedikodu yapayım 🤣🤣ve durum olarak ta dündendir iyi değilim boğazım ağrıyor burnum geliyo 😂sanırım üşüttüm üstüne bide akıntım çok gidiyor bu ay nedense hamile kalacağım hissi var 😂 benim böyle geçti işte ☺️

perimasali802_ iyi yapmışsın ya ekstra masraflardan kaçın annen ne zaman ameliyat olacak rabbim şifasını versin..iki gün yapmasam evi çöp basıyor mecbur yapıyorum bir yandan da aniden doğum olursa ev derli toplu kalsın diyorum da bakalım

Bende annem gildeyim bayram günü kaynanam Lara gittim akşama doğru annemlere geldik kaç gündür düğün falan bize sözümüz vardı öyle. İşte yorulduk

Valla biz bu bayram memlekete gideriz diye planlamıştık ama hiç öyle olmadı bu bayram evdeydik kolay atlattık çok şükür

perimasali802_ hoşgeldin canımm🌸 hadi geçmiş olsun telaşen bitmiştir umarım kafa dinleyebilirsin🫶🏼 evdeyim bebemle eşim işte. Bayramda kayınvalidemdeydik orda hiç rahat değildim kalacak yer sıkıntı, evladım yerini yadırgıyor ama kalabalığı seviyor, bir de bana pis geliyor orası tekdüze ev gibi değil yoruluyorum ordayken hem bedenen hem psikolojik olarak😂

Biyiklim ahaha 😂 valla iş sohbete baglanir ise sabaha kalırsınız
                Hakkında hayırlısı olsun canım nasil olsun 🤗 maalesef bizde şifayı kaptik bayramdan beri

lgrth çok harcayan biri değilim de nadir düğün olur ondada abiye olmaz 😂
                  Yine iyi kurtardim foto atarim belki
                  İki gün sonra yatış olacak gelme diyor bana bakalim nasil olacak
                  İyi yapıyorsun canim cantan hazirmi peki

perimasali802_ sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻 16 yaşımda stajlarla çalışma hayatına başladım çalışmak daha az yoruyormuş ev hanımlığının tadını alamadım 😅

perimasali802_ yanında ilgilenecek kimse var mı..dün gece hazırladım depend eksikti onu da bugün aldım tam olur herhalde 🙂ilkinde üst değişecek halim bile yoktu çantayı olduğu gibi getirmiştim şimdi de abartmadan halletmeye çalışıyorum 🙂